tomu se říká pálit za sebou všechny mosty :D
Hlavní strana ? LOL XD wtf xD
Posted 26 February 2010 - 09:03 PM
S wowkem jsem začínal na dakarii... Pln nadějí jsem den ode dne expil a měl čím dál tím větší lvl a pak mi Janyt na icq píše "na dakarii bude wipe vole"... Říkáte si největší český wow server a neumíte ani uhlídat GM team od supportu? Omg, omg...
Posted 26 February 2010 - 11:13 PM
rewew, on 26 February 2010 - 09:03 PM, said:
S wowkem jsem začínal na dakarii... Pln nadějí jsem den ode dne expil a měl čím dál tím větší lvl a pak mi Janyt na icq píše "na dakarii bude wipe vole"... Říkáte si největší český wow server a neumíte ani uhlídat GM team od supportu? Omg, omg...
kdyby ho neuhlídali, tak to jede dál. Pointa je v tom, že zabránit tomu prostě nejde, jde to jen postihnout.
Posted 26 February 2010 - 11:50 PM
no jenom sem se pousmál že když všichni hráči tvrdili že Gms na dakarii stoji za starou belu tak sme jim do toho nemeli co kecat a vida pravda se ukázala jediný s dakaria teamu se mi pozdával-> stillwater ten jediný se uměl vyjádřit a obhájit velice dobrým stylem..
Posted 27 February 2010 - 09:47 AM
Mohu se se dotázat, jakým způsobem by si to ty řešil, ať jsme pro příště rozumnější?
Posted 27 February 2010 - 10:05 AM
Black_one, on 27 February 2010 - 09:47 AM, said:
Mohu se se dotázat, jakým způsobem by si to ty řešil, ať jsme pro příště rozumnější?
to on ti asi nenapise, spis jsem ho pretahl na wowko, sel teda na dakarii a asi si s tou postravou vyhral, pac co si budem vykladat nemuzes srovnavat wow a L2 ze jo.. takzemtrosku zklamani z jeho strany :) na druhou nebo treti stranu, aweakner se postaral o to aby tam skoro nikdo nechodil, takze se to tim padem dotklo min lidi nez kdyby byla dakaria v rozkvetu, coz je mozna ted i dobre :D
Posted 27 February 2010 - 08:27 PM
s 2k populaciou sa mystiq nemoze nazyvat najvetsi cz wow server.
Help