Mystiq.org - forum: Pomoc s PC - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Pomoc s PC SPĚCHÁ!

#1 User is offline   Smrticka 

• Group: Registrovaný člen

Post icon  Posted 15 March 2009 - 12:33 PM

Zdravim pisu z notebooku, mam velky problem s PC..
Vcera jsem jej nemoh nastartovat, pomohlo az nekolik restartu, pak mi ve hre pri KZ zacly blbnout textury, dneska jsem se ho pokousel spustit, stlacil tlacitko pro spusteni, vse jelo v pohode, jen obrazovka cerna a vic nic se nedelo, tak jsem ho tedy vypl a restartoval, ale to same.. takze jsem odkryl kryt a vse vycistil -nepomohlo.. tak jsem zkousel kabel od obrazovky pripojit k notebooku - jelo v pohode, takze obrazovkou to nebude.. zkusil jsem uvnitr bedny restart BIOSu pomoci sroubovaku - pomohlo, ale pak se to zas zaseklo a cerna obrazovka, dal jsem reset a ani uvodni obrazovka se nezobrazila, zase jen cerno.. tak jsem udelal zase to same - reset BIOSu, zase to jelo a tentokrat se to zaseklo pred tim Windows XP Professional, jak tam nabihaji ty kosticky, a dole bylo napsano neco jako POST error disk read.. mam obavy, ze je to grafikou nebo diskem, nejde to vyresit nejak ihned? rad bych dnes tanknul guilde ZA.. diky..
0

#2 User is offline   Goneril 

• Group: VIP

Posted 15 March 2009 - 01:18 PM

Jestli bydlíš v Praze, můžeš mi to zkusit hodit do práce na Budějovickou. Jestli ne, tak mám pocit, že se přehříváš - to restartování biosu mi přijde že pomáhalo hlavně proto, že pc chvíli stálo vypnutý. Ta chyba co to hlásilo se může objevit mj. při přehřátí procesoru a co se textur týče, taky bych to viděl na přehřátou grafiku nebo tak něco. Když říkáš, že "vše jelo v pohodě", co tím myslíš? Krom toho, pípá ti to nějak při startu? Co bych zkusil jako první je přepastovat chladicí pastou procesor a poořádně přidělat větráček, jestli říkáš, že jsi všechno čistil, je možné, že jen něco nedoléhá...
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist