Mystiq.org - forum: preco hrajeme preTbc(U got wotlk´d ! ) - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

preco hrajeme preTbc(U got wotlk´d ! )

#21 User is offline   Rynelf 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 February 2010 - 09:55 PM

Dakujem : )
no ja som bol vzdy na destro,rychla akcia,ruska ruleta,a ked nie tak affli(ale len do BG)
takze hovoris ze sa destro da.Jaj skoda ze bez resilky tam nic nezmozem :) ani keby som mal hp o 5k vacsie :)
a ten stav shamana ma mrzi,asi iba na vanille bol unikat
0

#22 User is offline   makro 

Posted 01 February 2010 - 10:04 PM

View PostElypsa, on 01 February 2010 - 09:26 PM, said:

...
No a ted k wotlku- PVP je a vždy bude problem vybalancovat a jsem zvědavej jestli blizzard konečně přišel na to jak to udělat v Cata a už jenom z téhle zvědavosti si pak obnovim ACC kvůli tomu, ale zpět...

Ja som sa docital ze blizz na to pvp nema kvalifikovanych ludi, hlavny designery su vsetko byvali MMO hraci a vedia o tom prd (robia to takpovediac na "kolene") ale to je mozno aj tym ze hlavne im ide o pve a pvp vnimaju ako okrajovu zalezitost. Takze moc velke nadeje by som tomu nedaval aj ked mozno sa stastie usmeje a nahodou im to vyde.

View PostRynelf, on 01 February 2010 - 09:35 PM, said:

...a co Shaman?(zevraj je kuul,ale sam 1v? nema sancu)

Tak to je jasne na to nema crowd control a neda taky dmg ked sa na neho niekto nalepi, shaman je hlavne support class.

This post has been edited by makro: 01 February 2010 - 10:08 PM

0

#23 User is offline   Elypsa 

Posted 01 February 2010 - 10:09 PM

Též jsem četl ze ve wowku PVP nemelo byt ani zabudovano, těžko říct svým zpusobem by polovinu veci dokazal vybalancovat hrac co se v PVP vyskytuje často a nebere to jako odpocinek pred raidem. Takze ja v tom dost i vidim, že nechce radikalne nerfovat kvuli lidem, je jim jasnyze kdyz za roguny hraje 35%populace vetsiny servru, tak si je nachce moc nastvat. Kazdopadne tezko rict a je pravda ze blizzard je v tomhle dost retardovanej :) Kazdopadne bych to prirovnal situaci na free servrech co si pamatuju a myslim ze to bude i ted, hold nejaka clasa na urcite revizi vydelala a nejaka prodelala
0

#24 User is offline   Henri 

Posted 02 February 2010 - 08:10 PM

View PostRynelf, on 01 February 2010 - 09:26 PM, said:

A reci s dusevnym prujmem si laskavo nechaj pre seba http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sorcerer.gif ,nepoznas ma,tak sa nerob velky ??boss :D len preto ze si skryty za netom

Mě je to jedno, že tě neznám. Já tě nehodnotím jako člověka, jen jsem chtěl naznačit že píšeš jako idiot a nedá se to přečist .) peace
0

#25 User is offline   aeliar 

Posted 03 February 2010 - 11:41 PM

Omg tie *racky co tu pise rynelf sa nedaju citat xD
"pretbc rules, wotlk smrdi..." to vravi decko co wotlk videlo na youtube v nejakom pvp fun videu ;)
Podla mna wowko sa vyvija dobrm smerom, a som rad ze v blizzarde niesu take deti, ako zakladatel tohto topicu ;)
0

#26 User is offline   ..::QUEST::.. 

Posted 06 February 2010 - 08:01 AM

TBC se dá, WoTLK jsem si vyzkoušel jednou, hrozná nuda :) .
0

#27 User is offline   Takeshi^Dance 

Posted 11 February 2010 - 03:44 PM

zkoušel jsi chvíli.. Wotlk má daleko větší potenciál než pošahaný TBC... všichni brečí že ve wotlk hážou magové 15k crity ale neuvědomujou si že všichni hráči maj daleko víc HP, takže o IK se rozhodně mluvit nedá. Jsou tu glyphy, dualspec, řada "knockout" spellů, mnohem atraktivnější talenty než ty nudný na TBC, daleko vybalancovanější classy.. např tady na TBC se pustí roguna do locka (natural anticlass) a warlock neudělá vůbec nic, když si zruší stun, má hned nějakej jinej crowdcontrol.. na wotlk si hodi Dark portal a portne se k němu (ekvivalent mágovo blinku).. a milion dalších věcí.. ostatně proto je asi taky WotlK krok vpřed a ne zpátky..
0

#28 User is offline   Howkey 

Posted 11 February 2010 - 03:46 PM

Mě třeba právě Dual spec vadí osobně, prostě mam jednu classu a jedněma talentama, teď z toho je že každej je stejně dobrej pomalu... smazávaj rozdíly mezi classama, to se mě nelíbí. Vždycky jsou 2 stránky pohledu, mě se líbí víc TBC classy ale Wotlk má zas pěkný lokace, nový QUesty apod ... ale classy obecně se mi víc líbí TBC
0

#29 User is offline   ipaul 

• Group: VIP

Posted 11 February 2010 - 05:07 PM

uz sem to někde postoval, ale kdo viděl Q chain Veteran of the Wrathgate http://www.wowhead.com/?quest=12499 spolu s konečným dobýváním Undercity potvrdí, že tak dokonalý a vymazlený úkoly nikdy jinde a jinde neviděl :-)

bohužel tenhle chain Q asi v životě na freečkách nepojede (i když kdo ví)

na wotloku se toho dost nepovedlo (jak píše howkey dualspec je už moc nebo T10 získatelná za badge), ale ty questy a ability bossu... to je uplně jiná hra :-)
0

#30 User is offline   Blazek 

Posted 13 February 2010 - 01:30 PM

View PostHowkey, on 11 February 2010 - 03:46 PM, said:

Mě třeba právě Dual spec vadí osobně, prostě mam jednu classu a jedněma talentama, teď z toho je že každej je stejně dobrej pomalu... smazávaj rozdíly mezi classama, to se mě nelíbí. Vždycky jsou 2 stránky pohledu, mě se líbí víc TBC classy ale Wotlk má zas pěkný lokace, nový QUesty apod ... ale classy obecně se mi víc líbí TBC

pro pve hrace mozna...ale co pvp hrac? roguna nemuze jit na rpogress se stejnejma talentama jako do areny...a ver mi ze nez zavedli dual spec mel jsem 80tku asi mesic a v achievech jsem si nasel ze jsem za resety talentu utratil asi 2k goldu takze viva la dual spec =)

jinak k celkovy debate...nekdo tu pise jak se mu libi ze toho hodne zjednodusili...ale pve tam ted vypada tak ze se nemusite celej den hnout z mista vsude se logujete prez tabulku a na velkej raid vam daj summon...to mi trosku vadi...a tak ystyl ziskavani setu...doexpim warlocka stravim tejden v hc randomech a mam full t9? k smichu...
http://eu.wowarmory....7thul&cn=Blahic - toto je gear sehnany za 7 dni pve...

This post has been edited by Blazek: 13 February 2010 - 01:31 PM

0

#31 User is offline   ..::QUEST::.. 

Posted 13 February 2010 - 06:01 PM

No, ale některý věci se doopravdy posunuli k lepšímu, třeba dneska mě nezkutečně naštval Polymorph, mág 48, ho má na 40s, to stihne domlátit moba, stihně vypiš vodu na manu sněst něco na život doplnit se a ještě stihne vycástit třeba pyroblast, což je doopravdy trošku "OP" dle mého názoru, a pokud nemám PvP trinket na zrušení ovce jsem díky tomu nahranej, no přemluvili jste mě vyzkoušet si WoTLK více, dobře. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/superman.gif .
0

#32 User is offline   Takeshi^Dance 

Posted 13 February 2010 - 08:27 PM

Ovce ti regeneruje životy a manu, jakýkoli dmg ovci zruší, a když ti mág zacasti ovci má combat dokud i danej mob nechcipne, jedina jeho cesta k vlastni regeneraci many v combatu jsou conjured gemy a Evocation (8min CD).. navic v pvp ma ovce radikalne zkracenej duration :)
0

#33 User is offline   ..::QUEST::.. 

Posted 13 February 2010 - 08:49 PM

Hmm, to si myslím, ale na Archaice, normálně na playera má 40sec a vyhodí to castera po chvíli z combatu...
0

#34 User is offline   Reshii 

Posted 24 February 2010 - 05:21 PM

Na pre-tbc byly spelly polymorph a sap na 40s i v pvp, až v tbc dali rozdilné duration na pve a pvp.
0

#35 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 22 November 2010 - 03:29 PM

View PostReshii, on 24 February 2010 - 05:21 PM, said:

Na pre-tbc byly spelly polymorph a sap na 40s i v pvp, až v tbc dali rozdilné duration na pve a pvp.

Kazisvěti...
0

#36 User is offline   Roin 

• Group: VIP

Posted 13 January 2011 - 07:10 AM

Jinak WotLK hraju též za Arca mage a to video je zřejmně točené ve full PvE+full buff proti full green/rare

Opravdu to není tak jak vidíš :) je to vážně snad jen na pobavení.Též se mi ve full WF povedlo dát 10k+ :) ale fakt náhoda.
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist