Mystiq.org - forum: WTS acc na ofiku - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

WTS acc na ofiku zblab

#1 User is offline   Elypsa 

• Group: Registrovaný člen

Posted 29 January 2010 - 06:21 PM

Potřebuju peníze a už mě to pestává bavit a tak se toho chci zbavit dokud to ma nějákou cenu ;)

http://wow.herniweb....php?f=78&t=1541

This post has been edited by Elypsa: 29 January 2010 - 06:22 PM

0

#2 User is offline   iwco 

Posted 29 January 2010 - 06:40 PM

nechapem preco tam nedas hned to armory a mas to vyriesene... abo sa bojis kicku z guildy abo niecoho podobneho? :)

inak normalna cena keby to predavas na suciastky tak sa vysplha na tych 8-10k :)

This post has been edited by iwco: 29 January 2010 - 06:41 PM

0

#3 User is offline   Elypsa 

Posted 29 January 2010 - 06:52 PM

Vim vim cena by mohla byt zajimava ale problem v ceskych pomerech..Nevis neco o prodeji v zahranici nejake zkusenosti nebo web kam to hodit? Jinak armory aspon locka si najde kazdy podle nicku na foru :) ale tam to hazet nejak nechci at uz se jedna guildy tak i to ze jsem clovek ukecnay a hned jak nekomu hodim na tom icq armory tak mu budu vypravet a ukazovat ze tenhle eq je proste nejlepsi apod a na tom forku se mi nechtelo rezepisovat - kalhoty mam takove protoze mam neck takovej apod :) a bez toho mi to neda proste chci to prodat a tak tomu davam i cas..Uvidim kdo se chytne jinak bych byl rad to zkusit prodat v zahranici tam jsou ceny mnohem stamnatejsi
0

#4 User is offline   iwco 

Posted 29 January 2010 - 07:05 PM

no zo zahranicia fakt neviem :) skusenosti s tym nemam :)
0

#5 User is offline   fucker 

• Group: VIP

Posted 29 January 2010 - 07:25 PM

škoda škoda .. zrovna jsem těchtěl ve hře odchytit jestli bys nešel příští sezonu trojky s resto shamenem a mojim mágem :)
Jen tak pro zajímavost, kolik bys za to chtěl ?:) Abych si nějak pojal cenu těch svých crapů xD
0

#6 User is offline   Elypsa 

Posted 29 January 2010 - 07:34 PM

Hale cena je velka otazka jde dost o to ze tma je fakt moc goldu coz by dotycnej pak mohl rozprodat akorat teda je skoda ze to tam je v tom matrosi(primordial saronite a latky), ale tak nad tech 4,5k bych to hodil rad, ale o cene bych rad diskutoval s kupujcim+to je vlastne jeste nachvili zaplacene. Uvidim chce to najit nejakeho mladeho atraktivniho prazskeho podnikatele s oblibou wow co by me pozval na pivko do prahy ja mu to prodal vse by probehlo jak ma a ja jeste v breznu hral na novem kompu.Primarni je dohnat ten zkluz ve hrach co mam :) krasne si zahrat nejake nove hry odpocinout si od wow a zjistit ze to vlastne stoji za hovno a vratit se klidne zpet k wowku s kamosovym charem.
0

#7 User is offline   iwco 

Posted 29 January 2010 - 07:46 PM

inak mohol by si to kludne spravit..neviem teda ako je na tom AH u hordy na DT... ale tie matrose predat a cena acc by sa mozno zvysila :) nvm ked som si ja daval pauzu tam som predal co som mal a hodilo to dakych 20k g :D
0

#8 User is offline   Elypsa 

Posted 29 January 2010 - 07:53 PM

No kdyz seberu sily lognout se vubec do hry zkusim to, ale ja to mam ted nejak az tak znechucene ze uz jen ta melodie pri logu ve mne vyvolava agrese tkaze se toho snazim tak nejak zbavit a kdyz nepremyslim o ,,real zivote :D " nebo o tom jak a kde ten acc strelit tak se ohlizet po tom novem zeleze, ale uvidim kdyz se najde nalada tak to zkusim, ale spis to udelam tak ze tuhle moznost nabidnu tomu kdo to kupuje, ale tak zase ty boty/kalhoty co se daj koupit za ten matros co tma mam jsou perfektni,takze rozhodnuti necham na budoucim majiteli :D

Ale dik za radu :) !

This post has been edited by Elypsa: 29 January 2010 - 07:54 PM

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist