Report ID | 6258 | Title | Charge\Intercept |
Product | Warrior | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #6258: Charge\Intercept
#1 CHYTA
Posted 25 June 2011 - 11:13 PM
Cus nevim jestli si toho nekdo uz vsiml ale tenhle zavaznej bug dost dojebava pvp .) (pro warce mozna paradicka)
K veci- Charge a Intercept mi da Stun uz kdyz to ten warec zmackne -tím pádem nemohu za huntu treba dat deterdenci nato,za rouga shadowstep zanej , u maga blink atd....
Tim padem i v duelu treba hned namne naleti a nic s tim neudelam a zbytecne si namne nahaze uz sracky takze je to urcite pro vsechny velka nevyhoda.
Na kazdem normalnim servru to jede tak to skuste nak poresit hodne to pomuze dik.
K veci- Charge a Intercept mi da Stun uz kdyz to ten warec zmackne -tím pádem nemohu za huntu treba dat deterdenci nato,za rouga shadowstep zanej , u maga blink atd....
Tim padem i v duelu treba hned namne naleti a nic s tim neudelam a zbytecne si namne nahaze uz sracky takze je to urcite pro vsechny velka nevyhoda.
Na kazdem normalnim servru to jede tak to skuste nak poresit hodne to pomuze dik.
Page 1 of 1
Replies (1 - 17)
#2 knedlosak
Posted 26 June 2011 - 12:29 AM
Takle jak to funguje tady, to funguje i na offiku, ted jsem dokoukal video, kde jsem to postřehl. 15:47 http://warcraftmovie...w.php?id=191501
#6 karol
Posted 26 June 2011 - 12:11 PM
ze neni kriticke? clovece hunter nemoze disengage (odskok) tym padom war hodi spomalovacku musi pouzit spell na uvolnenie z imparingu a ma to dlhsi cd ako warove doslapy... a u ostatnych class tiez priest hodi bublu do tej doby alebo moze dat fear a mozme pokracovat dalej (war ked sa dostane k nepriatelovi je po nom...)
#10 nemak
Posted 27 October 2011 - 08:16 PM
Ten stun to ma fakt dat hned po vycasteni :). Kvuli latency se muze zdat, ze ten stun je zpozdenej, ale ta abilita funguje jako dve ability. Jedna je ten stun, druha je priblizeni. Proto kdyz das charge a chytnes v ten moment treba death coilu, tak target dostane stun, ale ty se potacis porad na "startu".
#11 TToMasS
Posted 28 October 2011 - 10:07 AM
tak to funguje i na offi celou cestu interceptu kterou se k tobe warrior dostava pres textury jsi ve stunu,ale plus toje spis tve pac naky cas trva nez se k tobe dostane on nemuze jet dmg takze v pripade interceptu ti nedava dmg plne 3s ale treba jen 1,5s podle toho z jake dalky te chargne a pres co te chargne jelikoz tu nefunguji textury tak jde dmg okamzite toje pro tebe -
#13 Benek?!!
Posted 19 November 2011 - 04:20 PM
myslíš něco takového vid... no mám poci, že například kdyz warrior padá ve vzduchu a dá chrge asi nebehá po obláčcích, ale z offi jsem uz dost videí od pvp warriorú viděl a málokdy warr charguje rovinku... :P to spíš odskočení huntra je buglé... nechápu jak by mohl nekdo skočit akovou dálku pozadu... :D :) :)
Page 1 of 1
Fast Reply
2 User(s) are reading this issue
2 Guests and 0 Anonymous Users