Díky za opravdu rychlé locknutí předchozího reportu. To že je drop podle wiki nastaven, jsem si dokázál najít sám. Ovšem když v raidu máme 3 lidi s questem a ani jeden item nevidí, tak bude asi něco špatně. Nemyslíte?
Report ID | 9246 | Title | Hodir sigil podruhé |
Product | WoTLK T8 | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #9246: Hodir sigil podruhé
Page 1 of 1
Replies (1 - 7)
#2 cezeta
Posted 06 February 2013 - 11:08 AM
Updating status to: Není bug
Updating severity to: 1 - Low
http://www.strechyza.../data/sigil.png
nevim co dalsiho mam delat... nastaveni dropu jsem porovnal s freyou a je totozny... jak u freyi tak u hodira mi na 25man sigil padnul... jak dev, tak verejna wiki ukazuje, ze item pada... a hlavne do toho nikdo nehrabal uz pul roku, takze neni proc by to nemelo padat
taky zkuste lootnout tu truhlu nekym, kdo ten quest ma... to by taky mohlo pomoct, ikdyz e zkusenosti z 10ky vim, ze to nehraje roli
zkuste treba znova nabrat ten quest a mit ho jen jeden clovek... ale na 10man jsme brali itemu z mimirona 5 najednou, takze tim to taky asi nebude... fakt nevim co pro vas udelat
edit: porovnal jsem i templaty tech dvou itemu a az na ID a ikonu jsou taky totozny...
Updating severity to: 1 - Low
http://www.strechyza.../data/sigil.png
nevim co dalsiho mam delat... nastaveni dropu jsem porovnal s freyou a je totozny... jak u freyi tak u hodira mi na 25man sigil padnul... jak dev, tak verejna wiki ukazuje, ze item pada... a hlavne do toho nikdo nehrabal uz pul roku, takze neni proc by to nemelo padat
taky zkuste lootnout tu truhlu nekym, kdo ten quest ma... to by taky mohlo pomoct, ikdyz e zkusenosti z 10ky vim, ze to nehraje roli
zkuste treba znova nabrat ten quest a mit ho jen jeden clovek... ale na 10man jsme brali itemu z mimirona 5 najednou, takze tim to taky asi nebude... fakt nevim co pro vas udelat
edit: porovnal jsem i templaty tech dvou itemu a az na ID a ikonu jsou taky totozny...
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users