Vím že se to tu už řešilo několikrát, nikdy se ale nic nevyřešilo a jelikož jsem zažil na retail serverech PvP sezonu 1-3 tak si pamatuju jak to má fungovat, rozhodl jsem se tedy najít důkazy ve videjích. Přeci jen důkazy co se předkládají sem jsou často z WoWwiki, což není úplně důvěryhodný zdroj (Viz CZ wiki kde je Daniel Defoe uveden jako představitel Novoklasicismu...)
Začnu Videem Tusky a Boozta, je to S4 sezona, dokonce po nerfu mace stunu a je tam hezky vidět že ta mace spec je opravdu bídná, v celém videu asi 3 mace stuny od warriora, hlavne třeba arena v čase 8:15 proti WD s S4 mace. Ani jeden mace stun!
Další je video Neilyo 14, je tam arena např. proti pala/war a shaman/war v čase 3:47, areny jsou za sebou a v obou z nich je vidět mace stun asi 3x ! Dál ve stejném videu je arena proti Rhaegyn/Hafu (TOP WD) kde jsem napočítal asi 9 stunů za 10 minut videa a to je to chvílema ještě zrychlené. A ještě si musíme uvědomit že to je PŘED! nerfem mace specky.
Dál video Neilyo 14,5, z aren které byli přehledné (v té 3v3 nestíhám pozorovat jestli někdo má stun nebo ne...) proti WD v čase 9:14 jsem neviděl ani jeden stun a další WD v čase 12:04 možná jeden stun, na warriora nebylo vidět a mohl to být intercept. Tohle video o je už po nerfu mace specky a zahlédnout ji bylo jako vidět týpka se Scarab Lord titulem. Natož aby za jednu arenu protočil warrior 8 diminishingu jak u specky tak u Stormheraldu.
A aby to bylo s čím porovnat tak přidám ještě video od nás, z Mystiqu. Jen co ho vyrenderuju, to bude asi přes noc.
Teď ke Stormheraldu, moc videí s ním není, používal se jen S1/S2 pak už byla lepší S3 mace...
Použil jsem video Klinda 2 pt.1 kde za celou arenu jsem od něho napočítal 9 stunů, z toho 7 mace specializace a 2 stormherald. Video je z druhé sezony takže před nerfem mace stunu.
Video z Mystiqu dodám opět časem, ale myslím že už teď každému co kdy potkal na insomnii mace spec wara je jasné že "Something went terribly wrong"
Edit1: Videa zde:
http://warcraftmovie...ew.php?id=92119
http://www.youtube.com/watch?v=3z2nV3pRDS0
Report ID | 8950 | Title | Mace Specialization & Stormherald |
Product | Warrior | Status | Duplikát (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #8950: Mace Specialization & Stormherald
Page 1 of 1
Replies (1 - 2)
#3 orifox
Posted 01 December 2012 - 10:42 PM
Updating status to: Duplikát
Rohipnol tuším našel nějaké info, že to tady opravdu není blizzlike. Jediné co jsem já dělal bylo, že jsem dokázal, že čísla jsou opravdu taková, jaká se předpokládala (tedy 6% stormherald + 10% mace spec)
V té době šlo spíš o to, že lidi tvrdili že to má šanci třeba i 50%, což je samozřejmě nesmysl.
podle http://forum.mystiq....ormherald-proc/ to vypadá, že by to opravdu chtělo nerfnout zbraň, která je nonblizzlike. Samotný talent je však v pořádku.
Protože se tady ale bavíme o jednotkách procent, nemá vůbec smysl ukazovat nějaká videa. Z videa prostě jednotky procent nepoznáme a odhadovat to "nooo, tak asi nám to tady procuje moc tak to snížíme o tolik a tolik jen tak" ... to ne :D takovým stylem se tu opravovat nebude.
Pokud se mají ladit věci v jednotkách procent, je nutné mít naprosto jasné informace, nejlépe z více zdrojů. Rohipnol to jako jediný zatím pochopil a opravdu se mu povedlo to najít.
Vzhledem k tomu že je to duplicitní, tak to tady locknu a pokud by jsi našel další údaje na doplnění rohipnola, můžeš to přidat do jeho topicu.
Rohipnol tuším našel nějaké info, že to tady opravdu není blizzlike. Jediné co jsem já dělal bylo, že jsem dokázal, že čísla jsou opravdu taková, jaká se předpokládala (tedy 6% stormherald + 10% mace spec)
V té době šlo spíš o to, že lidi tvrdili že to má šanci třeba i 50%, což je samozřejmě nesmysl.
podle http://forum.mystiq....ormherald-proc/ to vypadá, že by to opravdu chtělo nerfnout zbraň, která je nonblizzlike. Samotný talent je však v pořádku.
Protože se tady ale bavíme o jednotkách procent, nemá vůbec smysl ukazovat nějaká videa. Z videa prostě jednotky procent nepoznáme a odhadovat to "nooo, tak asi nám to tady procuje moc tak to snížíme o tolik a tolik jen tak" ... to ne :D takovým stylem se tu opravovat nebude.
Pokud se mají ladit věci v jednotkách procent, je nutné mít naprosto jasné informace, nejlépe z více zdrojů. Rohipnol to jako jediný zatím pochopil a opravdu se mu povedlo to najít.
Vzhledem k tomu že je to duplicitní, tak to tady locknu a pokud by jsi našel další údaje na doplnění rohipnola, můžeš to přidat do jeho topicu.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users