Sopka často spawnuje méně než 3 infermaly... náhodně spawnuje 1-3... systém (zdroj chyby) jsme v tom nenasli
Report ID | 8887 | Title | ToC - Lord Jaraxxus - Infernal Volcano - Počet infernalů |
Product | WoTLK T9 | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #8887: ToC - Lord Jaraxxus - Infernal Volcano - Počet infernalů
Page 1 of 1
Replies (1 - 4)
#3 Ladis
Posted 11 December 2012 - 11:22 PM
S těma infernalama je to zvláštní, ale zdá se mi, že od chvíle, kdy je vypnutej LoS, jsme pokaždé měli 3 infernaly...
Jako co mám zkušenosti z ToC5, tak tam za DKčko občas položím Death and Decay, vyplýtvá to runy, ale na zemi se neobjeví červenej flek a napíše to Target not in Line of Sight... Možná to byl stejný problém i u těch kouzel sopek, že jakoby proběhl pokus o vycástění a failnulo to...
Kdyžtak potvrďte/vyvraťte moji teorii o tom, že už to jde dobře a jsou vždycky 3...
Jako co mám zkušenosti z ToC5, tak tam za DKčko občas položím Death and Decay, vyplýtvá to runy, ale na zemi se neobjeví červenej flek a napíše to Target not in Line of Sight... Možná to byl stejný problém i u těch kouzel sopek, že jakoby proběhl pokus o vycástění a failnulo to...
Kdyžtak potvrďte/vyvraťte moji teorii o tom, že už to jde dobře a jsou vždycky 3...
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users