Nedává dmg pokud má paladin štít (absorb: sacred, od priesta atd.) a nebo blokne.
Report ID | 8757 | Title | Retribution Aura |
Product | Paladin | Status | Není bug (Severity 1 - Low) |
Page 1 of 1
Report ID #8757: Retribution Aura
Page 1 of 1
Replies (1 - 6)
#3 Chooze
Posted 01 October 2012 - 03:03 PM
Parry / Dodge - tam je to jasný, uplně se vyhneš utoku...takže žádná "odplata"
Pak je klasickej HIT - dmg z něj mužeš snížit několika způsoby (block/absorb), v tědlech případech podle mě má procovat Retri Aura.
WIKI: If an enemy HITS the paladin or a party member within 40 yards of the paladin, the attacker will take Holy damage.
- Přijde mi to uplně stejny jako kdysi když neprocovaly judgementy když si je dával do Absorbu.
- Když je někde napsáno "your damaging attack has chance bla bla" taky to procuje když mlátíš do Absorbu.
- Na wikipedii pišou, že je to auram kterou využivaš na nabrani agra když je kolem tebe mrtě malejch mobů hitujících za velmi málo...pokud mám sacred shield tak mi ho nikdy neprobijou a nedostávali by tak dmg, takže by ta aura byla naprosto k ničemu
Pak je klasickej HIT - dmg z něj mužeš snížit několika způsoby (block/absorb), v tědlech případech podle mě má procovat Retri Aura.
WIKI: If an enemy HITS the paladin or a party member within 40 yards of the paladin, the attacker will take Holy damage.
- Přijde mi to uplně stejny jako kdysi když neprocovaly judgementy když si je dával do Absorbu.
- Když je někde napsáno "your damaging attack has chance bla bla" taky to procuje když mlátíš do Absorbu.
- Na wikipedii pišou, že je to auram kterou využivaš na nabrani agra když je kolem tebe mrtě malejch mobů hitujících za velmi málo...pokud mám sacred shield tak mi ho nikdy neprobijou a nedostávali by tak dmg, takže by ta aura byla naprosto k ničemu
#4 Ladis
Posted 01 October 2012 - 03:32 PM
Updating status to: Není bug
Updating severity to: 1 - Low
No já ti nevím...
Podle mě Retri Aura dmg vrátí, kdy část dmge přes Absorb/Block projde... Pokud ne, je to bug...
A abych ti to vysvětlil, rozlišuje se pouze HIT a MISS... Ty se pak následně dělí na HIT_HIT, HIT_CRIT, MISS_MISS, MISS_RESIST, MISS_DODGE, MISS_BLOCK, MISS_ABSORB a další...
Takže to je asi tak všechno...
Updating severity to: 1 - Low
No já ti nevím...
Podle mě Retri Aura dmg vrátí, kdy část dmge přes Absorb/Block projde... Pokud ne, je to bug...
A abych ti to vysvětlil, rozlišuje se pouze HIT a MISS... Ty se pak následně dělí na HIT_HIT, HIT_CRIT, MISS_MISS, MISS_RESIST, MISS_DODGE, MISS_BLOCK, MISS_ABSORB a další...
Takže to je asi tak všechno...
#5 Flynn
Posted 01 October 2012 - 04:03 PM
Chooze, on 01 October 2012 - 04:03 PM, said:
Parry / Dodge - tam je to jasný, uplně se vyhneš utoku...takže žádná "odplata"
K ničemu? Pokud si myslíš, že absorbování dmg je k ničemu, tak si sacred shield nedávej. Na wotlk jsem nikdy s retri aurou netankoval, protože se to nevyplatí. Co se týče judgementů, tak na ty si spousta hráčů taky stěžovala (hlavně retri paladini, že jim neobnovují manu).
#6 Chooze
Posted 01 October 2012 - 04:18 PM
Flynne tj argument jak něco :) zatím ste mě nepřesvědčili o svý pravdě a nejspíš proto ste to nezamknuli...
http://www.wowwiki.com/Retaliation pokud warrior nevrací dmg když má Sacred Shield tak to tu můžete zamknout :D v pospisku spellu je "enemy that strikes you" (stejně jako u Retri Aury).
http://www.wowwiki.com/Retaliation pokud warrior nevrací dmg když má Sacred Shield tak to tu můžete zamknout :D v pospisku spellu je "enemy that strikes you" (stejně jako u Retri Aury).
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users