(4) Set bonus funguje pouze částečně. Dostanu buff Aegis na 225 BV, ale při použití Shield of Righteousness to bere hodnotu BV před tímto buffem. Mělo by to brát hodnotu BV i s tím buffem.
Shield of Righteousness now increases your shield block value by 225 for that attack and for 6 sec afterward.
Report ID | 8617 | Title | T8 (4) Set Bonus - protection |
Product | Paladin | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #8617: T8 (4) Set Bonus - protection
Page 1 of 1
Replies (1 - 3)
#3 Feenux
Posted 31 August 2012 - 10:00 AM
Neměl, zkoušel jsem to se dvěma helmama, jednou Tčkovou a druhou z freyi na 10 a rozdíl jsem měl asi 23BV a to byl i rozdíl dmge. A BV se mi pohybovalo někde kolem 1300. Neni náhodou BC cap jenom do PvP? Jinak i kdyby nebyl, tak diminishing začíná na 34*lvl a BV cap je 34.5*lvl. Takže tim to bejt nemůže.
A nešlo by to udělat tak, že by to nějak kontrolovalo, jestli mam 4xT8 (popř. T8.5) a když bych je měl, tak by to natvrdo zvýšilo ten dmg (vynásobeno ještě talentem Redoubt, takže x1.3) v tom spellu? Zneužít by to jít nemělo, protože buff je na 6s a CD je taky 6s, takže se ti nepovede hodit 2 SoR s tim buffem.
A nešlo by to udělat tak, že by to nějak kontrolovalo, jestli mam 4xT8 (popř. T8.5) a když bych je měl, tak by to natvrdo zvýšilo ten dmg (vynásobeno ještě talentem Redoubt, takže x1.3) v tom spellu? Zneužít by to jít nemělo, protože buff je na 6s a CD je taky 6s, takže se ti nepovede hodit 2 SoR s tim buffem.
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users