achiev neprocne, pokud addy vyplosnime u bosse - nema procnout, jen pokud je zabijeme ve chvili, kdy boss je nasranej a ten kll mu to dispellne
Report ID | 8521 | Title | Momma Say Knock You Out (10) |
Product | Dungeons & Raids - T7 | Status | Není bug (Severity 1 - Low) |
Page 1 of 1
Report ID #8521: Momma Say Knock You Out (10)
Page 1 of 1
Replies (1 - 3)
#4 cezeta
Posted 25 August 2012 - 08:07 PM
Updating status to: Není bug
Updating severity to: 1 - Low
no ted to funguje tak, ze na 10 man musis addy zabit uplne mimo bosse, jelikoz pri smrti castej ten spell... na 25man ten spell musi castit priest, takze kdyz se addi vyplosnej, tak se ten spell nezacasti a tim padem achiev procne = Chooze to zjistoval bliz a pokud mu verime, tak to neni bug a ja to tim padem lockuju :-)
-> na 10man addy zabijejte daleko od bosse, aby ten spell nedostal
-> na 25man addy zabijejte, kde chcete a achiev proste procne, pokud nezacasti ten spell priest co ma v MC adda
Updating severity to: 1 - Low
no ted to funguje tak, ze na 10 man musis addy zabit uplne mimo bosse, jelikoz pri smrti castej ten spell... na 25man ten spell musi castit priest, takze kdyz se addi vyplosnej, tak se ten spell nezacasti a tim padem achiev procne = Chooze to zjistoval bliz a pokud mu verime, tak to neni bug a ja to tim padem lockuju :-)
-> na 10man addy zabijejte daleko od bosse, aby ten spell nedostal
-> na 25man addy zabijejte, kde chcete a achiev proste procne, pokud nezacasti ten spell priest co ma v MC adda
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users