Report ID | 8507 | Title | Battle Before the Citadel |
Product | Argent Tournament | Status | Opravené (Severity 3 - Medium) |
Page 1 of 1
Report ID #8507: Battle Before the Citadel
#1 Arrath
Posted 22 August 2012 - 09:44 AM
Můžete něco udělat s těma koňma? Když pominu to, že se každou chvíli bugujou a je třeba relog mezi hromadu mobů, před kterýma se nijak extra dobře neutíká, fakt mě štve že si tam jezdí alíci a:
1) Když sedíme oba na koni, nemůžeme na sebe
2) Když sedí na koni on a já běžím, nemůžu na něho, ale on na mě jo
Když se kvůli tomuhle musím neustále relogovat a pak se ještě za těch pár metrů ke kempu třikrát oživovat, moc radosti ze hry mi to nepřinese
1) Když sedíme oba na koni, nemůžeme na sebe
2) Když sedí na koni on a já běžím, nemůžu na něho, ale on na mě jo
Když se kvůli tomuhle musím neustále relogovat a pak se ještě za těch pár metrů ke kempu třikrát oživovat, moc radosti ze hry mi to nepřinese
Page 1 of 1
Replies (1 - 14)
#3 Ladis
Posted 22 August 2012 - 01:36 PM
Moc nechápu, jde na ně útočit úplně normálně, jen to musíš natahovat přes Shield-Breaker...
Mimo to, ti s 250k HP jsou v hojném počtu i mimo tu velkou kupu mobů, takže se ti tam vehicl vůbec bugnout nemusí...
Ale jak říkám, jinak tvůj report vůbec nechápu...
Mimo to, ti s 250k HP jsou v hojném počtu i mimo tu velkou kupu mobů, takže se ti tam vehicl vůbec bugnout nemusí...
Ale jak říkám, jinak tvůj report vůbec nechápu...
#4 Arrath
Posted 22 August 2012 - 01:49 PM
Co se týče útočení, mluvím tady o hráčích, přijde mi nefér že pěšákovi dá trotl na koni IK a přitom je sám nedotknutelný
A jestli se dá nějak vyhnout tomu aby mě to shodilo z koně, rád se poučím... Myslel jsem že stačí zůstat v combatu, ale dneska jsem dostal dismount i když jsem měl nataženého commandera a pár pěšáků
A jestli se dá nějak vyhnout tomu aby mě to shodilo z koně, rád se poučím... Myslel jsem že stačí zůstat v combatu, ale dneska jsem dostal dismount i když jsem měl nataženého commandera a pár pěšáků
#7 Ladis
Posted 22 August 2012 - 04:29 PM
Víme, fázování...
Ti koně do Q, kde máš zabíjet 15 Ghoulů, 10 Gargoylí a 3 jezdce, jsou už přesunutí víc dopředu, to by mělo být OK...
A ty elitky 250k HP do druhého Q jsou i mimo tu velkou skupinu, takže to taky není problém...
Jinak pokud se rozhodneš vjet do té velké skupiny, pokračuj stále ke schodišti, ale v žádném případě se nevracej zpět k tomu táboru s koněma.. To se ti totiž přepne fáze a spadneš...
Pokud pojedeš pořád ke schodům a následně vyjedeš na ně dost vysoko tak, aby ti spadl combat, vklidu dismountneš, dáš si lítáka a můžeš si letět pro nového koně nebo rovnou odnést Q...
Ti koně do Q, kde máš zabíjet 15 Ghoulů, 10 Gargoylí a 3 jezdce, jsou už přesunutí víc dopředu, to by mělo být OK...
A ty elitky 250k HP do druhého Q jsou i mimo tu velkou skupinu, takže to taky není problém...
Jinak pokud se rozhodneš vjet do té velké skupiny, pokračuj stále ke schodišti, ale v žádném případě se nevracej zpět k tomu táboru s koněma.. To se ti totiž přepne fáze a spadneš...
Pokud pojedeš pořád ke schodům a následně vyjedeš na ně dost vysoko tak, aby ti spadl combat, vklidu dismountneš, dáš si lítáka a můžeš si letět pro nového koně nebo rovnou odnést Q...
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users