Po dlouhý době jsem si zašel raid a řekl jsem si jak vpohodě uhealuju dva tanky, ale ono ne. Beacon prostě občas neprocne ikdyž ty lidi jsou hned u sebe, prostě nehealne.
Report ID | 8427 | Title | Beacon of light |
Product | Paladin | Status | Čeká na opravu od TC (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #8427: Beacon of light
Page 1 of 1
Replies (1 - 10)
#4 Asett
Posted 24 August 2012 - 03:01 PM
Torch, on 23 August 2012 - 05:25 PM, said:
Sice to s tímhle problémem nesouvisí, ale usnadnilo by mi healování, kdyby můj beacon z targetu zmizel jakmile si na něj hodí beacon jinej paladin. Takhle tam beacon zůstane, ale nehealuje (takže na mě addon nezařve že mam hodit beacon :)
To je sice hezký, ale na targetu můžeš mít víc beaconů naráz. A měly by healovat všechny.
#5 Chooze
Posted 24 August 2012 - 03:28 PM
Asett: nj a pak bys mohl tvrdit, že warrior muže reflektovat Hammer of Ridgeous a report zamknout :)
Sem jen helaovací lamička, zatim healuju jen Shacala při raidovani v MC a zatim sem s tim neměl nejmenší problem...když Jude něco řekne tak mu věřim protože už má něco odhealováno :)
Sem jen helaovací lamička, zatim healuju jen Shacala při raidovani v MC a zatim sem s tim neměl nejmenší problem...když Jude něco řekne tak mu věřim protože už má něco odhealováno :)
#7 Asett
Posted 28 August 2012 - 05:19 AM
Chooze, on 24 August 2012 - 04:28 PM, said:
Asett: nj a pak bys mohl tvrdit, že warrior muže reflektovat Hammer of Ridgeous a report zamknout :D
1. Tvrdím jen, jak to má vypadat.
2. Nezpochybňuju, že to nehealuje jak má. Koukni se na quote toho postu.
3. Pokud by to nebyl bug, tak už je to dávno zamčený.. :D
#10 cezeta
Posted 24 October 2012 - 12:00 AM
no, ale neni to v aktualnim mergi... to byste to museli domergnout o par commitu dal... aktualne prvni nemergnuta vec je:
https://github.com/T...d9d7ba22aa5d401 (Sep 15, 2012)
https://github.com/T...d9d7ba22aa5d401 (Sep 15, 2012)
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users