pri omezovani daily heroic na 1 Q denne se opomnelo na BF na strane hordy. lze tedy nabrat daily na BF a jeste jedno dle vyberu.
Report ID | 8332 | Title | Daily heroic Blood Furnace (only H) |
Product | Questy | Status | Opraví nová revize (Severity 3 - Medium) |
Page 1 of 1
Report ID #8332: Daily heroic Blood Furnace (only H)
Page 1 of 1
Replies (1 - 6)
#4 orifox
Posted 27 July 2012 - 08:44 AM
Není to oukej. Základní chyba je v tom, že BF (stejně jako rampy a SHH) má dva questy: 11362 a 500401 . Jeden je pro Alianci, druhý je pro hordu (protože ten alianční dává repku k Honor holdu)
Horďácký Q ale nejspíš developer vytvořil ale už ho nezahrnul do systému všech daily Q, takže nemá nastaveny zavírací questy, ani není nastaven jako zavírací quest u ostatních daily questů.
Horďácký Q ale nejspíš developer vytvořil ale už ho nezahrnul do systému všech daily Q, takže nemá nastaveny zavírací questy, ani není nastaven jako zavírací quest u ostatních daily questů.
#5 Nonid
Posted 27 July 2012 - 09:59 AM
Precti znova to, co jsem napsal a pak teprv komentuj prosim, dekuji.
Ale koukl jsem se do toho hloubs a z nejakyho duvodu se naprosto transparentni update quest_template neaplikuje spravne na tenhle jedinej quest...
Kazdopadne, udelal jsem malou upravu a uvidime, jak to bude fungovat v dalsi revce :) Ta mimochodem prinese hodne zmen do dungu Old Hillsbrad Foothills.
Díky za report,
Nonid
Ale koukl jsem se do toho hloubs a z nejakyho duvodu se naprosto transparentni update quest_template neaplikuje spravne na tenhle jedinej quest...
Kazdopadne, udelal jsem malou upravu a uvidime, jak to bude fungovat v dalsi revce :) Ta mimochodem prinese hodne zmen do dungu Old Hillsbrad Foothills.
Díky za report,
Nonid
#6 orifox
Posted 27 July 2012 - 07:19 PM
Četl jsem pořádně, neboj. Jenže nemůžu tušit jestli si všimneš toho, že BF má 2 questy (tedy jeden origo a jeden mystiqlike). Raději jsem předpokládal že víš jen o tom origo questu (protože správně by měl být jen jeden a ten by měl mít odměnu (repku) podle frakce, což TC neumožňuje myslím.
Raději napíšu co vím, než abych mlčel a ty se s tím trápil :)
Raději napíšu co vím, než abych mlčel a ty se s tím trápil :)
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users