- pasažeři v tancích (hunteři) nemohou střílet na meleečka (minimální dostřel i když sem v tanku 5 metrů nad zemí)
- když chci lootnout bombu, chytám combat
- nešlo nám kliknout na relikvii7
- bomby nejdou zneškodnit
sem pro zavření dokud se to nevychytá protože je to naprosto nehratelný BG...jako kdyby v AB nešly zabírat věže :)
Report ID | 8290 | Title | sota souhrn |
Product | Strand of the Antients | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #8290: sota souhrn
Page 1 of 1
Replies (1 - 6)
#2 Ladis
Posted 18 July 2012 - 05:49 PM
Ahoj.
Nejspíš také čeká na opravu od TC...
To se mi nestává... A vlastně... V čem ti kombat brání? Ona by bomba podle mě neměla jít s mountem, takže combat je jedině dobrá věc...
Ojedinělý bug? Nám to šlo vždycky vpohodě...
Nemám tušení, jak přesně to funguje, až budu mít někdy čas, mrknu na to...
Myslím si, že lidi jsou rádi, že se chodí i něco nového a není to tak stereotypní... Zatím vyhrávají střídavě obě strany, protože je to prostě vyrovnané pro všechny stejně...
Určitě nic zavírat nebudeme,
s pozdravem Ladis.
Chooze, on 18 July 2012 - 01:16 PM, said:
- pasažeři v tancích (hunteři) nemohou střílet na meleečka (minimální dostřel i když sem v tanku 5 metrů nad zemí)
Nejspíš také čeká na opravu od TC...
- když chci lootnout bombu, chytám combat
To se mi nestává... A vlastně... V čem ti kombat brání? Ona by bomba podle mě neměla jít s mountem, takže combat je jedině dobrá věc...
- nešlo nám kliknout na relikvii7
Ojedinělý bug? Nám to šlo vždycky vpohodě...
- bomby nejdou zneškodnit
Nemám tušení, jak přesně to funguje, až budu mít někdy čas, mrknu na to...
sem pro zavření dokud se to nevychytá protože je to naprosto nehratelný BG...jako kdyby v AB nešly zabírat věže :)
Myslím si, že lidi jsou rádi, že se chodí i něco nového a není to tak stereotypní... Zatím vyhrávají střídavě obě strany, protože je to prostě vyrovnané pro všechny stejně...
Určitě nic zavírat nebudeme,
s pozdravem Ladis.
#3 Chooze
Posted 18 July 2012 - 06:04 PM
No obě strany to stejný nemaj...nam nešlo kliknout na relic a hordě ano :)
Bomby z mounta brát nejdou...přijedu k bombě, kliknu na ní, autodismount, získám bombu a combat.
Bomby nejdou zneškodnovat protože se daj položit do textury, nepřítel je hodí do textury brány a nic se s tím nedá dělat .)
Bomby z mounta brát nejdou...přijedu k bombě, kliknu na ní, autodismount, získám bombu a combat.
Bomby nejdou zneškodnovat protože se daj položit do textury, nepřítel je hodí do textury brány a nic se s tím nedá dělat .)
#4 Ladis
Posted 18 July 2012 - 07:07 PM
Já zažil několik her, kdy Ali normálně na relic klikli...
Bomby nejdou brát z mounta, ale dá se s nima namountovat a nespadnou, což je podle mě chyba.. Myslím, že by měly fungovat stejně jako vlajka ve WSG...
Co se týče zneškodňování bomb... Stejné podmínky pro obě frakce... Nevím teda o tom, že by to Horda dávala do brány... To alíci jsou odborníci na bugy (viz. Gripování děl i přes to, že imunita na grip je dělům přiřazená v DB asi třikrát...)
Bomby nejdou brát z mounta, ale dá se s nima namountovat a nespadnou, což je podle mě chyba.. Myslím, že by měly fungovat stejně jako vlajka ve WSG...
Co se týče zneškodňování bomb... Stejné podmínky pro obě frakce... Nevím teda o tom, že by to Horda dávala do brány... To alíci jsou odborníci na bugy (viz. Gripování děl i přes to, že imunita na grip je dělům přiřazená v DB asi třikrát...)
#5 Chooze
Posted 18 July 2012 - 07:14 PM
horda i aliance: přiběhneš k bráně, položiš bombu, je v textuře, nemužeš ji zneškodit...tohle neni umyslnej bug, je to bug serveru :)
Neřešim tu to jeslti ma jit nebo nema jit jezdit na mountovi s bombou, s jezdenim na mountovi nemam problem protože nevim jak to ma fungovat :)
Neřešim tu to jeslti ma jit nebo nema jit jezdit na mountovi s bombou, s jezdenim na mountovi nemam problem protože nevim jak to ma fungovat :)
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users