Netuším, jestli je buglej spell nebo ten talent (ale tipnul bych si spell, protože mi přijde moc přitažený za vlasy, že by mi fungoval talent, kterej nemam naučenej), ale když na někoho (popř. na sebe) nahodim sacred shield, tak při použití Flash of Light to nahodí hotku z talentu Infusion of Light ve všech specech, nemusím být v holy (Upozornil mě na to člověk, kterej to zkoušel v retri...moje screeny jsou z protu).
Na mě / Na targetu
Report ID | 8273 | Title | Hotka z Flash of Light |
Product | Paladin | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #8273: Hotka z Flash of Light
Page 1 of 1
Replies (1 - 2)
#2 Ladis
Posted 16 July 2012 - 11:15 AM
Updating status to: Opraví nová revize
Updating severity to: 2 - Fair
Ahoj,
dalo mi to zabrat, ale když jsem po dvou hodinách zjistil, že v jádře to je zdvojené (jednou u Infusion of Light a podruhé u Sacred Shieldu), už bylo jen potřeba řešit to, aby to healovalo za půlku s jedním talentem a za celou hodnotu při 2 talentech...
Ovšem healovalo mi to při 1 talentu jen za 1/4... Nicméně pak jsem zjistil, že tu hodnotu půlit nemám, že si to asi někde vycucá z prstu, že to má být polovina...
Takže... nakonec vše vyřešeno...
Viz Twitter.
Díky za report,
s pozdravem Ladis.
Updating severity to: 2 - Fair
Ahoj,
dalo mi to zabrat, ale když jsem po dvou hodinách zjistil, že v jádře to je zdvojené (jednou u Infusion of Light a podruhé u Sacred Shieldu), už bylo jen potřeba řešit to, aby to healovalo za půlku s jedním talentem a za celou hodnotu při 2 talentech...
Ovšem healovalo mi to při 1 talentu jen za 1/4... Nicméně pak jsem zjistil, že tu hodnotu půlit nemám, že si to asi někde vycucá z prstu, že to má být polovina...
Takže... nakonec vše vyřešeno...
Viz Twitter.
Díky za report,
s pozdravem Ladis.
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users