a nebude to tim,že to procuje z
CASTU?
probíráš tam kolik lidí najednou healneš,ale to má procovat z CÁSTU, ne z dopadu spellu.
spíš se divim,že tohle funguje jak má,protože nějaký trinky fungujou právě z počtu dopadu spellu (tj na kolik targetů vycástíš najednou a ne že 1 šance z 1 castu)
aspoň podle všímání lidí.. netestoval jsem to.
edit: večerníku.. ano,taky jsem si všiml že mě neprocuje třeba BH ring za hyjal repku z lifebloomu.. to je špatně.
Nevim,jestli názor jako ty mají i developeři,ale je to "uhozený".
cast spell je cast spell a je jedno jestli instant nebo 3s. od toho jsou vnitřní cooldowny.
Že se na mystiqu nebere lifebloom jako cast je vidět i u zuljina,kde za to nedostanu pecku.. taky bug :D .
na druhou stranu si tady priesti celkem zvykly na masivní šance na proc při circlování nebo u nějaký holy novy nebo jak se to jmenuje,protože tady se bere jako jednotlivej cast i dopad spellu na víc targetů jednotlivě.
ohledně zdrojů.. je tam dost promakaná matika ohledně procu.. proč tam nezmínily plošný healy? protože je to jedno :) .. zmínily tam držení hotek na tankovi..
ohledně matiky tady..
když vezmeš v potaz,že ti nemůže procnout nejednou víckrát (mystiqlike máš několik castu ve stejný čas)
tak to je asi takhle:
333x CoH 23 proců = 6,9%
tj 5% + zvýšená šance na proc díky víc targetům na mystiqu.
u toho flash healu by si to měl mít přesnější.
PS circle vs lifebloom .. instant a instant,ale circle dá direct heal (což je tu braný jako cast), LB buff co začne tikat až po sekundě..
i když buffnutí je taky cast... tak že by tu byl problém v tom,že mystiq nebere buffování jako cast?
jako packu,ne proc mongoose samozřejme .. proc je zase néco jinýho
edit: ok takže to neprocuje jak má. jen máš špatně matiku,protože to asi neumí procnout najednou víckrát,takže ti ta matika nemůže ani sedět.
Ve správný funkčnosti to ani umét nemusí.
edit2: nevim v jakých podmínkách jsi to pŕesně testoval,ale tŕeba když jsem testoval poprvý blue dragon kartu,tak jsem si všim,že z overhealu neprocuje.. že ten spell musi něco "healnout" .. to bude další bug.. heal cast co jde do overhealu neni heal cast? :D
to jen aby jsi si mohl zkontrolovat matiku a podmínky.
edit 3: důkaz,že to o čem mluvím neni blbost máš i v commentech na wowheadu z tvého odkazu:
The text reads "on spellcast" which implicates the number of targets of the spell is irrelevant.
By jcj64200031 (3,534 – 10·35) on 2007/10/25 (Patch 2.2.3) Report
Could anyone tell me if this might proc off arcane missiles OTHER than the initial cast? I know it says "spellcast" but sometimes blizzard screws up, and I'd like some proof either way before I decide to get this.
*Edit* Alright, my last gem was awful so I tried this. it can only proc off the initial cast of arcane missiles.
Blizzard hates Arcane Missiles. :D Read the Clearcasting talent description and it says "on spell hit" but even -that- only procs on initial cast, despite you rolling "to hit" 5 times.
missilky máš podobný... víc hitů najednou ale cast jeden.
This post has been edited by Slaan: 11 May 2012 - 02:46 PM