The Last of Her Kind
zachránit méďu z jeskyně = funguje, ale nelze udělat solo
- nasedne se na méďu a jakýkoliv nepřátelský mob vás z něj sundá
- pokud si sám vyčistim cestu, doběhnu k méďovi a pak než dojedu ke vstupu do jeskyně už sou reslý moby a opět mě sundaji
- jde to udělat v partě, ale parták musí být ve stejný fázi jako ten s Questem (tak sem to udělal s 80lvl), ale i tak sem to udělal snad až na potřetí, přitom sme tam byli 3 (pomáhal alík), kterej sejmul taky pár mobů, stejně se resli ale natahl jsem je na druhy char a ten s Q proběhl, ale ten res je dost rychlej
kdyby to šlo nějak pořešit, zvýšit čas na respawn, nebo něco podobnýho
Report ID | 7961 | Title | The Last of Her Kind |
Product | Storm Peaks | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7961: The Last of Her Kind
Page 1 of 1
Replies (1 - 13)
Ladis
Posted 05 April 2012 - 11:21 AM
Ahoj,
troufnu si tě opravit, solnout se to dá, já to splnil za Holy Priesta, kterej nemá vpodstatě žádnej DMG a stejně jsem to tak tak stihnul...
Nicméně máš pravdu v tom, že by se měl mobům jednak zvýšit respawn na standartních 5 minut a nejspíš pořešit o to shazování z medvěda...
Teď ale dělám na tom driblování petů, takže možná dnes k večeru mrknu i na tohle...
S pozdravem Ladis.
troufnu si tě opravit, solnout se to dá, já to splnil za Holy Priesta, kterej nemá vpodstatě žádnej DMG a stejně jsem to tak tak stihnul...
Nicméně máš pravdu v tom, že by se měl mobům jednak zvýšit respawn na standartních 5 minut a nejspíš pořešit o to shazování z medvěda...
Teď ale dělám na tom driblování petů, takže možná dnes k večeru mrknu i na tohle...
S pozdravem Ladis.
Ladis
Posted 05 April 2012 - 01:31 PM
Updating status to: Opraví nová revize
Updating severity to: 2 - Fair
Ahoj,
tak jsem prodloužil respawn a navíc vybavil medvěda flagou, že na něj nepůjde útočit (například také kvůli škodolibým hráčům)...
S pozdravem Ladis.
Updating severity to: 2 - Fair
Ahoj,
tak jsem prodloužil respawn a navíc vybavil medvěda flagou, že na něj nepůjde útočit (například také kvůli škodolibým hráčům)...
S pozdravem Ladis.
Ladis
Posted 23 April 2012 - 12:58 PM
No nejjednodušší je počkat, až se změní status reportu na Opravené =o) Každopádně konkrétně tenhle Q se dá bez nějakých větších problémů splnit i takhle.. Když jsou na to dva, tak úplně vpohodě.. Když je člověk sám, tak je to těžší jen za healera, kdy se to nemusí stíhat...
Shadow99
Posted 14 June 2012 - 08:38 AM
oprava stále žádná? zkoušel jsem to sám asi 10x a nepovedlo se to ani jednou.. pokud se nespawnuli červy objevil se nějakej zasranej medvěd. Tím, že bojují proti sobě a zabíjejí se (medvědi a červi) tak je prakticky nemožné pročistit to celé. Měřil jsem respawn těch červů a je tam čas 3 minuty. Takže prosím a nějakou zprávu kdy bude revize a nebo úpravu respawn času.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users