http://old.wowhead.com/npc=36273
Tohle NPC v Undercity vubec neni. Misto nej tam stoji Varimatras. Mam mu odevzdat uz asi 4 questy, podle informaci ma Bragor misto Varimatrase nahradit, ale kde nic tu nic. ;)
Report ID | 7938 | Title | Bragor Bloodfist |
Product | preTBC | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7938: Bragor Bloodfist
Page 1 of 1
Replies (1 - 7)
#2 Chooze
Posted 30 March 2012 - 05:31 PM
A nemá bejt Varimathras mrtvej? Při pokusu o puč v Undercity ho zabijou spojené jednotky aliance a hroudy v čele se Sylwanas (quest chain z Dragonblightu a je k tomu i videjko Wrath Gate) ... ten Q ale nejde, takže by tam Varimathras měl ještě bejt ;)
- Teoreticky by teda měl bejt mrtvej když splníš danej Q chain
- ale zase low levlům dává Q chain s Nathanosem Blightcallerem v EP
- Pokud Bragor v další fázi nahradí Varimathrase, kdo bude zadávat Q do PLaguelandů?
- Teoreticky by teda měl bejt mrtvej když splníš danej Q chain
- ale zase low levlům dává Q chain s Nathanosem Blightcallerem v EP
- Pokud Bragor v další fázi nahradí Varimathrase, kdo bude zadávat Q do PLaguelandů?
#4 cezeta
Posted 31 March 2012 - 12:08 AM
-- Upravy spawnu v UC (az od pozdejsiho progressu sveta) -- Kor'kron Overseer -> Undercity Guardian UPDATE `creature` SET `id`=5624 WHERE `id`=36213; -- Bragor Bloodfist -> Varimathras UPDATE `creature` SET `id`=2425 WHERE `id`=36273;
to bude chtit poresit nejak jinak, on tam zatim nema bejt :-)... Kalhi tohle resil, tak se ho zkuste poptat :-)
#7 Ladis
Posted 01 May 2012 - 11:20 AM
Updating status to: Opraví nová revize
Zdravím,
tak kámoš mě donutil se k tomu konečně dokopat...
Ale co jsem koukal, tak se mu snad nedal odnést jen jeden Q, tedy poslední část série Battle of Hillsbrad...
Viz Twitter.
S pozdravem Ladis.
Zdravím,
tak kámoš mě donutil se k tomu konečně dokopat...
Ale co jsem koukal, tak se mu snad nedal odnést jen jeden Q, tedy poslední část série Battle of Hillsbrad...
Viz Twitter.
S pozdravem Ladis.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users