Poměrně často se stává (alespoň mně), že po použití Charge a Interceptu se jakoby zasekne autoattack a nejde znovu zapnout. Dá se zapnout až po dalším použití charge nebo inteceptu nebo změny targetu. V praxi to vypadá tak, že po použití Charge nebo interceptu stojím, případně běhám za targetem v melee rangi, ale nebiju ho. Nevyskakuje mi žádná hláška, že jsem out of range nebo out of line of sight, prostě nic nedělám. Prosím proto ostatní warriory (případně i jiné classy), aby se vyjádřili, jestli zažívají podobné potíže.
Report ID | 7899 | Title | zasekávání autoattacku po chargi a interceptu |
Product | Warrior | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #7899: zasekávání autoattacku po chargi a interceptu
Page 1 of 1
Replies (1 - 7)
#3 Carther
Posted 17 March 2012 - 10:21 PM
Sharmi, on 17 March 2012 - 07:56 PM, said:
Poměrně často se stává (alespoň mně), že po použití Charge a Interceptu se jakoby zasekne autoattack a nejde znovu zapnout. Dá se zapnout až po dalším použití charge nebo inteceptu nebo změny targetu. V praxi to vypadá tak, že po použití Charge nebo interceptu stojím, případně běhám za targetem v melee rangi, ale nebiju ho. Nevyskakuje mi žádná hláška, že jsem out of range nebo out of line of sight, prostě nic nedělám. Prosím proto ostatní warriory (případně i jiné classy), aby se vyjádřili, jestli zažívají podobné potíže.
Zdálo se mi že autoattack občas blbne, ale nevěnoval jsem tomu větší pozornost, máš pravdu
This post has been edited by Carther: 17 March 2012 - 10:24 PM
#5 Chooze
Posted 18 March 2012 - 01:56 PM
Jak píše Cezeta, stává se mi to dost často u huntera ale jeste sem nevypozoroval proč. Ještě že sou addony ktery ukazujou casting time autoshotu takže se pozná kdy se to bugne. Většinou pomáhá vykliknutí targetu a nový zakliknutí.
Nezkoušel si třeba daily u hodirů? Ve Q musíš nakopat línejch vrykulů do zadku...tam se autoatak buguje nejvíc a zbran máš pak vytaženou i na mountovi
Nezkoušel si třeba daily u hodirů? Ve Q musíš nakopat línejch vrykulů do zadku...tam se autoatak buguje nejvíc a zbran máš pak vytaženou i na mountovi
#6 TToMasS
Posted 19 March 2012 - 04:35 PM
TEZ MI TO DELA,vyresil sem to jednoduchym macrem - #showtooltip Overpower Prace na vic,ale lepsi nez dratem do oka:)
/startattack
/cast Overpower
Do jake ability si das to macro je jen na tobe.
Horsi je kdyz si toho v arene nevsimnu a cumim jak bukvica proc me to nedalo rage ;)
Jeto dost opruz bug.
/startattack
/cast Overpower
Do jake ability si das to macro je jen na tobe.
Horsi je kdyz si toho v arene nevsimnu a cumim jak bukvica proc me to nedalo rage ;)
Jeto dost opruz bug.
Page 1 of 1
Fast Reply
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users