v Q [Defending Wyrmrest Temple] nelze nastoupit na draka obevuje se v podlaze a hnedkon se dismountne...
Report ID | 7817 | Title | Q [Defending Wyrmrest Temple] |
Product | Dragonblight | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7817: Q [Defending Wyrmrest Temple]
Page 1 of 1
Replies (1 - 6)
Ladis
Posted 03 March 2012 - 12:54 AM
Ahoj,
o tomhle problému vím.
Quest je navíc i upravený tak, že se zabíjí draci kolem věže a ten poslední úkol se musí plnit kousek jinde zabitím speciálního draka. Za 80ku to je splnitelné poměrně snadno, ale za expící postavu to je horší, no...
Já to kdyžtak zkusím omrknout zítra dopoledne nebo odpoledne, teď už se mi do toho vůbec nechce...
Díky za report.
S pozdravem Ladis.
o tomhle problému vím.
Quest je navíc i upravený tak, že se zabíjí draci kolem věže a ten poslední úkol se musí plnit kousek jinde zabitím speciálního draka. Za 80ku to je splnitelné poměrně snadno, ale za expící postavu to je horší, no...
Já to kdyžtak zkusím omrknout zítra dopoledne nebo odpoledne, teď už se mi do toho vůbec nechce...
Díky za report.
S pozdravem Ladis.
Ladis
Posted 19 March 2012 - 05:06 PM
Updating status to: Opraví nová revize
Ahoj,
s potěšením oznamuji, že jsem Quest opravil do téměř blizzlike podoby a po příští revizi by měl fungovat jak drak včetně všech spellů, tak i destabilizace Azure Dragonshrine, která byla doteď řešena non-blizz...
S pozdravem Ladis.
Ahoj,
s potěšením oznamuji, že jsem Quest opravil do téměř blizzlike podoby a po příští revizi by měl fungovat jak drak včetně všech spellů, tak i destabilizace Azure Dragonshrine, která byla doteď řešena non-blizz...
S pozdravem Ladis.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users