Dobrý den, všimnul jsem si, že petův frostbolt když zasáhne cíl, který je zrovna ve frost nově, tak má určitou šanci (cca 50%), že frost novu zruší, sice by to tak být nemělo a frost nova by se neměla rušit jako to je třeba s frost boltem 1 rankem od maga. Žádám Vás tedy o brzkou opravu, hezký den :-)
Report ID | 7485 | Title | Petův frostbolt do frost novy |
Product | Mage | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #7485: Petův frostbolt do frost novy
Page 1 of 1
Replies (1 - 10)
#6 Ondrro
Posted 04 March 2012 - 10:34 PM
neviem kolko to je presne, nie vela, ale tu nemas co opravovat.. toto nie je bug...
proste ta nova sa zrusi po obdrzani isteho dmgu, ten pet ten dmg dal a nova sa zrusila... ziadne ze daky jeho bolt nic nema rusit... proste jeho bolt spravil dostatocny dmg na zrusenie frost novy, bodka... ziadny bug...
a zdroj je zakladny popis spellu, ci v hre, ci na wowwiki..
edit: dokonca to nie je na urcity dmg, ale pri akomkolvek dmgi je sanca ze sa nova zrusi... lvl nad 60 ma tuto sancu este zvysenu... cize aj dmg hodnoty 1 ju moze hned zrusit...
Rooted enemies have a chance to break out each time they take damage; this check is made every time damage is dealt from any source.
any source... neviem preco by sa to na peta vztahovat nemalo...
a crity maju este zvacsenu sancu na jej zrusenie...
prsote blablabla, neni bug...
proste ta nova sa zrusi po obdrzani isteho dmgu, ten pet ten dmg dal a nova sa zrusila... ziadne ze daky jeho bolt nic nema rusit... proste jeho bolt spravil dostatocny dmg na zrusenie frost novy, bodka... ziadny bug...
a zdroj je zakladny popis spellu, ci v hre, ci na wowwiki..
edit: dokonca to nie je na urcity dmg, ale pri akomkolvek dmgi je sanca ze sa nova zrusi... lvl nad 60 ma tuto sancu este zvysenu... cize aj dmg hodnoty 1 ju moze hned zrusit...
Rooted enemies have a chance to break out each time they take damage; this check is made every time damage is dealt from any source.
any source... neviem preco by sa to na peta vztahovat nemalo...
a crity maju este zvacsenu sancu na jej zrusenie...
prsote blablabla, neni bug...
#7 Koat
Posted 08 March 2012 - 07:32 PM
Takže podle vás to má šanci, že se to zruší s jakýmkoliv dmg ? Tj trošku kravina, zkus si někdy třeba na AT, def nebo i tady na mystiqu dávat 1 rank frost boltu a i když crituje, tak se frost nova nikdy nezruší. Petův frost bolt nemůže nikdy přerušit frost novu jedním frost boltem, frost nova vydrží přes 1 k dmg, a na první frost bolt by to pet nikdy neměl zrušit ! To jak to tu pet dokáže zrušit jsem viděl jen tady, na jiných serverech nikoli. Zkuste s tím teda něco udělat
#8 Ondrro
Posted 09 March 2012 - 02:25 AM
a das mi daky dokaz? ja ti tu priamo citujem z wowwiki a wowheadu, ze KAZDY dmg z HOCIJAKEHO zdroja ma SANCU na zrusenie novy... s tym ze ak je target nad lvl 60 tak ta sanca je VYSIA a KRITICKE zasahy maju tu sancu este VYSIU... mozes kritnut aj za 2 a moze sa zrusit..
cize nie, podla mna to nema, to len podla wowwiki a wowheadu... co je asi tak trilion na tretiu krat doveryhodnejsi zdroj ako to ze na dakom AT to tak nerobi...
proste uz ma fakt udivuje plny bugreport kktin, lebo dakto si daco mysli a neni si schopny si to ani najprv dakde overit, lebo on si mysli a hentam na inom !!FREE!! servery to bolo inak... potom tu developeri maju kopec postov co bugy niesu a zabera to cas skutocnym bugom...
na patchi 2.0.1 dokonca spravili ze sa zrusi po prvom crite aby sa zabranilo spamovat lance-u, na neskorsom patchi to vratili, s tym, ze kazdy dalsi crit ma este vacsiu na zrusenie ako ten predosli...
cize vymyslene cisla: prvy crit 50% sanca, dalsi uz 70%, treti uz 90%(cisla su vymyslene, ale funguje to na tomto principe, len neviem presne percentualne hodnoty..)
cize nie, podla mna to nema, to len podla wowwiki a wowheadu... co je asi tak trilion na tretiu krat doveryhodnejsi zdroj ako to ze na dakom AT to tak nerobi...
proste uz ma fakt udivuje plny bugreport kktin, lebo dakto si daco mysli a neni si schopny si to ani najprv dakde overit, lebo on si mysli a hentam na inom !!FREE!! servery to bolo inak... potom tu developeri maju kopec postov co bugy niesu a zabera to cas skutocnym bugom...
TBC Patch 2.0.10 (2007-03-06): Increased the chance Frozen effects are broken when the target is critically struck by a spell.
TBC Patch 2.1.0 (2007-05-22): Changed to crowd control. All targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage.
na patchi 2.0.1 dokonca spravili ze sa zrusi po prvom crite aby sa zabranilo spamovat lance-u, na neskorsom patchi to vratili, s tym, ze kazdy dalsi crit ma este vacsiu na zrusenie ako ten predosli...
cize vymyslene cisla: prvy crit 50% sanca, dalsi uz 70%, treti uz 90%(cisla su vymyslene, ale funguje to na tomto principe, len neviem presne percentualne hodnoty..)
#10 Asett
Posted 04 May 2012 - 10:18 AM
Limit of Frost Nova is equal to 40% of the target's maximum hp. With Glyph of Frost Nova, the limit would thereby increase to 48%.
We also need to factor in that the Nova has a 100% to break at 40% hp, but that doesn't mean that it can't break earlier. Sometimes, it breaks on a failed Shatter combo (neither attacks critted), which is far lower than 40% of any reasonable HP pool (read: 8000, expected HP pool is at least 20k for most classes).
We also need to factor in that the Nova has a 100% to break at 40% hp, but that doesn't mean that it can't break earlier. Sometimes, it breaks on a failed Shatter combo (neither attacks critted), which is far lower than 40% of any reasonable HP pool (read: 8000, expected HP pool is at least 20k for most classes).
#11 Hezkejkukuc
Posted 03 June 2012 - 06:02 PM
http://warcraftmovie...ew.php?id=70655
14:50 - dukaz = video z offiku
toto na mystiqu v zivote neuvidite (myslim ice lance do toho)
na atcku jsem to zkousel a elementalova frost nova vzdy udrzela 1 waterbolt a pak se rozbila.. ja vim je to free server a neni to dukaz prece, ale priznejme si, ze tam vse krome fearbreaku funguje..
14:50 - dukaz = video z offiku
toto na mystiqu v zivote neuvidite (myslim ice lance do toho)
na atcku jsem to zkousel a elementalova frost nova vzdy udrzela 1 waterbolt a pak se rozbila.. ja vim je to free server a neni to dukaz prece, ale priznejme si, ze tam vse krome fearbreaku funguje..
This post has been edited by Hezkejkukuc: 03 June 2012 - 06:05 PM
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users