Ahoj, dneska začal vánoční event a za q u sněhuláka jsme dostali [Crashin' Thrashin' Racer Controller].
Nefunguje a psal sem to i GM, ktery souhlasil at to nahlasim :)
Je to hezkej darek, snad ho opravite :)
Diky Jirka
Report ID | 7405 | Title | Crashi'n Trashin z eventu nefunguje |
Product | Itemy | Status | Nebude se opravovat (Severity 1 - Low) |
Page 1 of 1
Report ID #7405: Crashi'n Trashin z eventu nefunguje
Page 1 of 1
Replies (1 - 5)
#3 Vondrik
Posted 17 December 2011 - 02:16 PM
Takle kliknu na tu vec, ze ji vyvolam.
Postava si klekne a zacne "ovladat" rukama vysilacku.
Do toho zacne odpocet na auticko, ale auticko nikde, hrdina klečí 5minut coz je doba po kterou muzete s autickem jezdit a potom si zase stoupne.
Nahore jak sou bufy je normalne nakreslenej ovladac, ale nikde se neobjevi, tudiz se neda ovladat.
Jestli je nutny hodit sem screen, dejte vedet :)
Postava si klekne a zacne "ovladat" rukama vysilacku.
Do toho zacne odpocet na auticko, ale auticko nikde, hrdina klečí 5minut coz je doba po kterou muzete s autickem jezdit a potom si zase stoupne.
Nahore jak sou bufy je normalne nakreslenej ovladac, ale nikde se neobjevi, tudiz se neda ovladat.
Jestli je nutny hodit sem screen, dejte vedet :)
#6 orifox
Posted 25 December 2012 - 11:38 AM
Updating status to: Nebude se opravovat
Updating severity to: 1 - Low
Ahoj, nefunguje a nejspíš nikdy fungovat nebude. Zásadní problém je, že model toho jezdítka na TBC nejspíš vůbec neexistuje.
Přestože se na wowheadu a wowwiki píše, že to bylo přidáno na 2.4.3 , tak ve skutečnosti byl item získatelný až o vánocích 2008. Wotlk (respektive patch 3.0.3 ) přišel v půlce listopadu 2008...
Také jsem zkusil projít všechny modely, které jsou ve hře dostupné přes modelviewer a tuhle potvůrku (červená vysmátá raketa s kolečkama) jsem prostě nenašel.
Prozatím bych to viděl tak, že tenhle dárek budeme muset eliminovat, protože do 2.4.3 contentu nepatří.
Updating severity to: 1 - Low
Ahoj, nefunguje a nejspíš nikdy fungovat nebude. Zásadní problém je, že model toho jezdítka na TBC nejspíš vůbec neexistuje.
Přestože se na wowheadu a wowwiki píše, že to bylo přidáno na 2.4.3 , tak ve skutečnosti byl item získatelný až o vánocích 2008. Wotlk (respektive patch 3.0.3 ) přišel v půlce listopadu 2008...
Také jsem zkusil projít všechny modely, které jsou ve hře dostupné přes modelviewer a tuhle potvůrku (červená vysmátá raketa s kolečkama) jsem prostě nenašel.
Prozatím bych to viděl tak, že tenhle dárek budeme muset eliminovat, protože do 2.4.3 contentu nepatří.
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users