Při pozvání do BG se odpočítává čas 40sec, které má hráč na to, aby klikl na "Enter battle". Ovšem při vypršení času pozvání zůstává a nezmizí, dokud není na postavě status AFK.
Report ID | 7316 | Title | Časový limit na vstup do BG |
Product | Ostatní | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7316: Časový limit na vstup do BG
Page 1 of 1
Replies (1 - 6)
Geena
Posted 23 March 2012 - 05:22 PM
Jsou moje posty neviditelné? Napíšu report - nic, o dva měsíce později napíše to samé Rewew a je tam odpověď ještě týž den!?!
Každopádně, odpověď je tam už dva měsíce a problém stále přetrvává - s rozmáhající se taktikou lognout za opačnou frakci do fronty a nepřijmout vstup do BG se stává problém dost akutní.
Každopádně, odpověď je tam už dva měsíce a problém stále přetrvává - s rozmáhající se taktikou lognout za opačnou frakci do fronty a nepřijmout vstup do BG se stává problém dost akutní.
Chooze
Posted 24 March 2012 - 12:17 AM
Kdo sleduje Twitter? To nesleduju ani já a to sem class tester ;) ono stačí vyjádření developerů v reportu něco ve stylu: víme o tom / víme jak to opravite ale neni čas / nevíme jak to opravit ... nebo alespon nejaká reakce ze strany lidí co to opravujou :)
PS: omg wtf roflíček lol
PS: omg wtf roflíček lol
Ladis
Posted 24 March 2012 - 09:14 AM
Geena, on 23 March 2012 - 08:43 PM, said:
Děkuji,
Twitter sleduji, viděla jsem to tam kdysi - a před pár dny jsem tam viděla, že zmizí trigery z EOE a ty už jsou pryč. Počkáme tedy na revku.
Twitter sleduji, viděla jsem to tam kdysi - a před pár dny jsem tam viděla, že zmizí trigery z EOE a ty už jsou pryč. Počkáme tedy na revku.
No já ty triggery opravil už před pár revizema, ale Cezeta si tou opravou nebyl jistej, tak to na Twitter ještě nedával.. No a dal jsem to tam já až po 4 runech EoE (2 týdnech), když jsem sám dostal práva tam psát...
Proto to už funguje =o)
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users