Dobrý den.
Po nahození WF totemu by měl jeho efekt (temp. ench na zbraně) naskočit ihned, u nás je prodleva asi 4-6 vteřin. Znemožňuje to tzv. totem cycling, kdy shaman nahodil WF a hned agi => parta měla oboje s jediným enha :D Oprava by byla jistě vítaná.
Report ID | 7289 | Title | Windfury Totem |
Product | Shaman | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7289: Windfury Totem
Page 1 of 1
Replies (1 - 12)
#5 orifox
Posted 21 October 2012 - 09:04 AM
pochopil jsem to, že totem nejspíš "tiká" takže spell obnovuje jen v určitých intervalech. Nepochopil jsem ale, jak je to myšleno s tím, že parta bude mít naráz agi i windfury.. to jako že se efekt z totemu má nahodit okamžitě ale spell má určitý duration, takže nahodím WF, hned jak naskočí buff tak ho přehodím na agi totem a mám oba buffy na těch pár sekund?
Zajímavé, že termín "totem cycling" mi google odmítá najít. Našel jen pár zmínek ale takováhle zajímavá taktika by určitě byla popsána detailně na spoustě stránek.
Je možné najít nějaké zdroje ohledně takovéhodle chování? přijde mi to značně nelogické, aby se takhle dal shaman overpowerovat.
Zajímavé, že termín "totem cycling" mi google odmítá najít. Našel jen pár zmínek ale takováhle zajímavá taktika by určitě byla popsána detailně na spoustě stránek.
Je možné najít nějaké zdroje ohledně takovéhodle chování? přijde mi to značně nelogické, aby se takhle dal shaman overpowerovat.
#7 orifox
Posted 23 October 2012 - 07:00 PM
Tak já jako naprostý nešamanista bych to chápal spíš tak že když je totem, tak mám buff z toho totemu. když není totem, nemám buff. Jestli se dají skládat buffy různých totemů stejného typu jejich přepínáním, tak by to chtělo podložit...
Klidně bych to zkusil na ofiku, ale tam je panda a hlavně do dvacátého levelu asi nebudu mít dva totemy stejného druhu které dávají buff. To je až na vyšších levlech.
Klidně bych to zkusil na ofiku, ale tam je panda a hlavně do dvacátého levelu asi nebudu mít dva totemy stejného druhu které dávají buff. To je až na vyšších levlech.
#9 Eldesitk
Posted 24 October 2012 - 05:56 PM
http://www.wowhead.c...459/totem-twist
Tady se o tom baví že před lich kingem to šlo...nevim jestli se to dá brát jako důkaz
Tady se o tom baví že před lich kingem to šlo...nevim jestli se to dá brát jako důkaz
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users