Zdravím,
po poslední revizi se u KJ po spawnutí 4 addů Sinister Reflection tito na chvili nezastavi jak maji a jak tomu doted bylo,ale okamzite bezi po cloveku na kterem se spawnou + po plosne aggrujicich lidech jako jsou healeri a v mnoha pripadech je to Instant, coz mirne stezuje celou situaci u bossa.
Prosime o opravu Diky Centuria
Report ID | 7199 | Title | KJ - Sinister Reflection |
Product | T6 | Status | Opraví nová revize (Severity 4 - High) |
Report ID #7199: KJ - Sinister Reflection
Replies (20 - 24)
#21 Boss411_cz
Posted 16 January 2012 - 07:41 PM
aktualizace 16.1 Kj porad stejna situace i kdyz je datelny tento bug je velice neprijemny.
#22 Antiq
Posted 23 January 2012 - 08:38 PM
Taaak. Prave jsme meli 10 pokusu na MURU pri diffu serveru 500-800. Vydejchal jsem i to ze kdyz mel muru 50% zmizel a spawnul se rovnou entropius (asi chtel server dohnat cas). To je trosku OT.
Hlavni tema. Deje se neco s timto nahlasenym a overenym bugem? Uz to tu HNIJE skoro 3 mesice. Nechceme po vas nejakou prevratnou novinku. Uz to fungovalo!! Tento problem se tyka Centurie, WoA, GoE, LoW, HTF - tedy celkem slusne populace serveru (pokud jsem na nekoho zapomnel omlouvam se), takze byste se na to kurna mohli uz podivat.
Hlavni tema. Deje se neco s timto nahlasenym a overenym bugem? Uz to tu HNIJE skoro 3 mesice. Nechceme po vas nejakou prevratnou novinku. Uz to fungovalo!! Tento problem se tyka Centurie, WoA, GoE, LoW, HTF - tedy celkem slusne populace serveru (pokud jsem na nekoho zapomnel omlouvam se), takze byste se na to kurna mohli uz podivat.
This post has been edited by Antiq: 23 January 2012 - 08:51 PM
#23 Pussymagnet
Posted 01 February 2012 - 02:39 PM
Refresh pro nejdůležitější opravu na Insomnii.. :D
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users