Zdravim
Chtěl jsem nahlási bug na mé postavě. Kdiž du dung přes Dungeon Finder. bugujemi loot u itemů u kterých se lootuje. Dost mně to štve. Pokud GM které to bude řešit bude mít další otázky a´t mi napíše na email theevil@email.cz Jméno Postavi je Porlock (Mislím hlavně otázky typu jméno učtu registrační email nebo jiné věci.)
Report ID | 7078 | Title | Dungeon Finder |
Product | Interface | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #7078: Dungeon Finder
Page 1 of 1
Replies (1 - 12)
#10 Wiranri
Posted 10 December 2011 - 05:47 PM
DFko je tedka celý nějaký rozbitý ... zaprvé co jsem si všimnul, tak vůbec nespojuje lidi do group. To ale asi už Devové vědí, když o tom mluví celý WW.
No a druhý bug je, že prapodivně funguje Teleport out of Dungeon ... mě na to třeba jde na všech postavách kliknout, ale nic to neudělá. Kamaráda to neustále házelo na jedno a to samé místo v Zul´Draku, i když třeba logoval z Dalaranu. Je to jak ruleta :D
No a druhý bug je, že prapodivně funguje Teleport out of Dungeon ... mě na to třeba jde na všech postavách kliknout, ale nic to neudělá. Kamaráda to neustále házelo na jedno a to samé místo v Zul´Draku, i když třeba logoval z Dalaranu. Je to jak ruleta :D
#11 Flashlight
Posted 10 December 2011 - 06:51 PM
Zdar, dnes jsem byl prez DF scarlet monostary, vždy jsem lognul jinou část, ovšem vždy nás to hodilo do stejné části
Page 1 of 1
2 User(s) are reading this issue
2 Guests and 0 Anonymous Users