Mystiq.org - forum: Karazhan - shade of aran -> T4 -> Bugreport

Jump to content

Report ID 6698 Title Karazhan - shade of aran
Product T4 Status Nové (Severity 3 - Medium)

Report ID #6698: Karazhan - shade of aran

#1 User is offline  
Arysa 

• Group: Registrovaný člen

Posted 23 August 2011 - 09:43 AM

Zdravím,

tak jsem se poprvé na tomto serveru dostal do karazhanu. A jelikož jsem předtím hrál x let na ofiku, očekával sem řádnou wipe party když šel random, protože to bylo celkem o spolupráci. No, kara sme k mému podivu prosvištěli snadno což by ani nevadilo, ale zklamal mě boss Shade of Aran.

Ability co má používat používá, ale nějak divně. Například ohnivý kruhy byvaly 3 a častěji, bos se často portoval se všemi do středu a castil brutal aoe, kdy všichni museli odběhnout až na okraj mistnosti apod.

Je mi jasné že se to těžko nastavuje podle ničeho když už tbc blizz nepodporuje, proto posílám jak si to pamatuji já a přikládám jedno video o taktice

stejně tak někteří bossové - jako např. maidenka, kde se muselo stát naokraji kruhu na kterým stojí nebo romeo a julie kteří se museli tankovat zvlášť jinak se tuším healovali (to by věděl Silvik) anebo první boss Huntsman - ten rytíř se musí tankovat mimo raid páč charguje apod..
Když si prokliknete třeba toto video, v pravým sloupci jsou ostatní bosové pěkně popsaní. :)

zdraví Arysa

This post has been edited by Arysa: 23 August 2011 - 09:49 AM

Replies (1 - 5)

#2 User is offline  
Solmyr 

• Group: VIP

Posted 11 December 2011 - 02:17 AM

Updating severity to: 3 - Medium

#3 User is offline  
orifox 

• Insomnia Senior GM
  • Group: WoW

Posted 18 December 2011 - 01:39 AM

Mám pocit že tohle všchno boss dělá (nebo aspoň dělával). Jde ale o to, že když se na něj chodilo na blizzu, lidi měli HC/Boj EQ, občas nějakou tu T4. Teď máš v partě mnohdy několik T6/SWP lidí, takže třeba ovce nemá šanci dát, protože než vyplýtvá manu, je už dávno mrtvý. Stejně tak ostatní věci - portování dělá (ale dá se kicknout - možná to nemá jít?) ohnivé kruhy taky dělá(val) - Poslední dobou je nevidím, ale opět si to vysvětluju velmi krátkou dobou boje. Elementály dává (no, to je místo kde se healeři konečně musí snažit a nestačí jen poposedávat), banish rozhodně netřeba, maximálně z počátku jednoho do stunu. Tank je stejně všechny drží na sobě...

Ohledně ostatních bossů
- romeo a julie v našem případě nesmí zemřít zvlášť, jinak se ressnou. Jak je to s healováním nevím, ale ničeho podstatného jsem si nevšiml. (teda rozhodně ne ničeho, co by dělalo problémy lidem se současným eq).
- huntsman samozřejmě charguje, ale stejně jako u většiny ostatních zmíněných abilit - to nikdo neřeší.. no tak holt DPS přeletí místnost skoro až k moroesovi a přijde o 2/3 života... tak ho prostě dohealujou a je to.

Ability tedy téměř jistě nejsou zcela podle ofiku, ale na druhou stranu - taktiky už podle ofiku nebudou vůbec, protože lidi v dnešním EQ takové detaily nemusí řešit.

#4 User is offline  
Solmyr 

Posted 19 December 2011 - 08:51 PM

Je pravda ze jednu abilitu nedava a to je takova klicova v tom fightu a 30% taktiky. jde o portnuti k sobe, cast Slow na hrace a pak arcane explosion... Pokud se tomu hrac chce vyhnout tak musi okamzite po portu zacit utikat.

#5 User is offline  
vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 31 December 2011 - 10:24 AM

Explosion dává.. nedávno jsem tam byl s jednou low partou, která nestíhala dmg, takže k tomu portu a explozi došlo.. Zábavné překvapení bylo, že se nenašel nikdo, kdo by mu to interruptnul a samozřejmě nikdo z nás netušil o tom, že se má odbíhat...
Takže spell podle mě dává, ale trochu jinak než na ofi
- spell lze interruptnout (to by asi nemělo jít)
- portuje hráče k sobě, sám sebe ale neportne doprostřed -> výbuch může nastat třeba i u okraje místnosti.

#6 User is offline  
Sammyk 

Posted 13 January 2012 - 12:35 PM

U tohto bossa nefunguje ani blizzard. Tuším to dá slow ale damage to nedáva určite.
A aj arcane missilky sú nejaké čudné. Začne ich castiť a následne ich channeluje. Channeling kicknem a missilky aj tak lietajú ďalej, akoby ich vypúšťal niekto iný (občas to aj lieta z pod bossa).

Fast Reply

0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users