tak jsem se poprvé na tomto serveru dostal do karazhanu. A jelikož jsem předtím hrál x let na ofiku, očekával sem řádnou wipe party když šel random, protože to bylo celkem o spolupráci. No, kara sme k mému podivu prosvištěli snadno což by ani nevadilo, ale zklamal mě boss Shade of Aran.
Ability co má používat používá, ale nějak divně. Například ohnivý kruhy byvaly 3 a častěji, bos se často portoval se všemi do středu a castil brutal aoe, kdy všichni museli odběhnout až na okraj mistnosti apod.
Je mi jasné že se to těžko nastavuje podle ničeho když už tbc blizz nepodporuje, proto posílám jak si to pamatuji já a přikládám jedno video o taktice
stejně tak někteří bossové - jako např. maidenka, kde se muselo stát naokraji kruhu na kterým stojí nebo romeo a julie kteří se museli tankovat zvlášť jinak se tuším healovali (to by věděl Silvik) anebo první boss Huntsman - ten rytíř se musí tankovat mimo raid páč charguje apod..
Když si prokliknete třeba toto video, v pravým sloupci jsou ostatní bosové pěkně popsaní. :)
zdraví Arysa
This post has been edited by Arysa: 23 August 2011 - 09:49 AM