Report ID | 6478 | Title | Archimonde |
Product | TBC | Status | Opravené (Severity 3 - Medium) |
Report ID #6478: Archimonde
Replies (1 - 19)
#14 Chevy
Posted 28 August 2011 - 12:52 PM
Tak už je to asi počtvrtý co jsi napsal že to nějak funguje a nikdy to tak nefungovalo, nebylo by prostě lepší napsat že ''nevím co s tím... boss tam prostě nějakou dobu nebude''? Já a ostatní se tam vždycky táhnem a nic z toho. Naposledy jsi zase napsal, že tam je napevno, ale on tam prostě pro nás není, tak bys to mohl trochu přesněji vyjádřit
#15 cezeta
Posted 28 August 2011 - 01:00 PM
vzdyt jsem to s vama i s ostatnima devama sahodlouze resil na Shoutku... neni zadnej zrychlovaci zpusob, jak to na DEVu otestovat, takze kazdej muj test trva pul hodny, nez to vsechno vymlatil... uz jsem jich delal asi 6 a vysledek je:
- boss tam je napevno celou dobu - jen je skrytej... tak je to odjakziva i na TBC
- narozdil od TBC se boss po zabiti 4. bosse vetsinou neukaze
- daval jse vam nekolik variant, jak by se mohlo povest bosse zviditelnit, bohuzel nic z toho zarucene nefunguje
- na DEVu se nam ho zviditelnit ale jednou povedlo, takze to urcite nejak jde - proto jsem vam furt daval nadeji...
pak jsem taky psal, ze na starem jadre to uz resit nebudem a ze pockame na nove a tam se uvidi - ale moc si od toho neslibuju
- boss tam je napevno celou dobu - jen je skrytej... tak je to odjakziva i na TBC
- narozdil od TBC se boss po zabiti 4. bosse vetsinou neukaze
- daval jse vam nekolik variant, jak by se mohlo povest bosse zviditelnit, bohuzel nic z toho zarucene nefunguje
- na DEVu se nam ho zviditelnit ale jednou povedlo, takze to urcite nejak jde - proto jsem vam furt daval nadeji...
pak jsem taky psal, ze na starem jadre to uz resit nebudem a ze pockame na nove a tam se uvidi - ale moc si od toho neslibuju
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users