Není dořešen časový event - je potřeba nastavit čas, po kterém se boss už nespawne, přidat achiev za jeho slain a vratit mu do lootu mounta
Report ID | 6415 | Title | The Culling of Time |
Product | Dungeons & Raids - WoTLK 5-man | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #6415: The Culling of Time
Page 1 of 1
Replies (1 - 13)
#2 Paeris
Posted 14 July 2011 - 08:41 PM
To má fungovat jinak... Ten Boss tam má být od začátku (Místo toho aby šel člověk na rozcestí doprava k Mal Ganisovi půjde do leva ke Corupterovi... který se v době vypršení limitu má despawnout.
(i když má aggro tak si prostě nahodí imunitu a odpochoduje do portálu)
Rozhodně se nemá spawnout až po Mal Ganisovi...
(i když má aggro tak si prostě nahodí imunitu a odpochoduje do portálu)
Rozhodně se nemá spawnout až po Mal Ganisovi...
#6 hartom
Posted 19 July 2011 - 11:17 AM
Dneska jsme to stihly ale má to pár nedostatků:
1) Neukazuje se kolik času zbývá a kolik z kolika je vln.
2) Po zabití Infinite Corruptera se nám despawnul Arthas,každopádně IC se má dát zabít před Mal´Ganisem a pak dát jít až na něj.
3) Infinite Corruptor se zdá nemá žádnej spell script,asi nic nedělal,vím že když jsem ho byl na ** tak házel škaredej debuff co ubíral % HP po nějakou dobu a bylo to dost nepříjemný.
1) Neukazuje se kolik času zbývá a kolik z kolika je vln.
2) Po zabití Infinite Corruptera se nám despawnul Arthas,každopádně IC se má dát zabít před Mal´Ganisem a pak dát jít až na něj.
3) Infinite Corruptor se zdá nemá žádnej spell script,asi nic nedělal,vím že když jsem ho byl na ** tak házel škaredej debuff co ubíral % HP po nějakou dobu a bylo to dost nepříjemný.
#10 cezeta
Posted 19 July 2011 - 12:45 PM
nemuze ti to hlasit vlny,kdyz tu zadny nemas... je to detail a ty mobove pokazdy stojej stejne... mi nerikej, ze to neumis dojit i poslepu za posledniho pul roku... podle me je to detail, kterej se absolutne nevyplati resit... radsi opravit Oculus a Ulduar, nez tady resit nejakej counter
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users