Report ID | 5950 | Title | Shocking! |
Product | Dungeons & Raids - T7 | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Report ID #5950: Shocking!
Replies (1 - 19)
#7 cezeta
Posted 04 May 2011 - 10:21 AM
no nejvetsi problem je ten, ze lidem s nekterejma addonama se to obcas bugne a ikdyz jim to treba pise -, tak maj +, plosnej nas a jeste nadavaj jakej http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/black%20eye.gif* to dela :-)
#10 Chooze
Posted 04 May 2011 - 06:46 PM
j tak to děláme, asi je chyba v lidskem faktoru :) pár lidí vždy wipne ale silny kusy bosse vždy dorazí.
Nejhorši je asi pullnutí bosse: Nvm co stim je ale je to rozbitý. Zabijeme elitky, skočíme dolů, přeběhnu až k bossovi -> Shield Bash (nejlepší dmg spell co u tanka mám) a boss místo aby běžel po mě, utíká za někym jinym a smaží ho boltama.
Nejhorši je asi pullnutí bosse: Nvm co stim je ale je to rozbitý. Zabijeme elitky, skočíme dolů, přeběhnu až k bossovi -> Shield Bash (nejlepší dmg spell co u tanka mám) a boss místo aby běžel po mě, utíká za někym jinym a smaží ho boltama.
#13 hartom
Posted 05 May 2011 - 09:58 PM
To že by neměl chodit mi přijde jako blbost,na preBC chodil,protože co jsem koukal na preBC kill tak tam chodil a ještě ho odtáhli do boku aby měli víc místa a dokonce měli i dost dobrou taktiku na přebíhání kterou jsem v guildě navrhoval jak dát ten achiev na 25,ale tím jak boss občas jde,občas ne tak je to na nic.
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users