Constration damage dava jak ma, ale nenahazuje combat. Nevim jestli by teda mel, ale podle me jo. http://www.wowwiki.com/Consecration
Report ID | 5700 | Title | Consecration |
Product | Paladin | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #5700: Consecration
Page 1 of 1
Replies (1 - 8)
#2 knedlosak
Posted 31 March 2011 - 01:00 PM
Já taky nevím, ale podle mě, by měli nahazovat combat jen npc, hráči a jejich peti.
Teď ten combat je nějaky pofiderni, protože se mi zdá, že combat se drží i z dotek, co mají nějaký poslední tik větší - DK má na mě dotky, ale kombat po chvíli spadne pak tam něco tickne a nahodí to combat. Někdy se combat drží víc jak 5 vteřin v pvp.
Teď ten combat je nějaky pofiderni, protože se mi zdá, že combat se drží i z dotek, co mají nějaký poslední tik větší - DK má na mě dotky, ale kombat po chvíli spadne pak tam něco tickne a nahodí to combat. Někdy se combat drží víc jak 5 vteřin v pvp.
#6 Vara
Posted 01 April 2011 - 10:06 AM
On celkeově je kombat sux. Včera aréna: judgement do locka, který měl tu bublinu, jak absorduje X dmg když objetuješ voida a kombat jsem nedostal, jen to napsalo absord. Následně jsem dostal sap od roguny.
Jinak concecračka kombat nedává, a měla by. Další věc: ta plošná kravina od DK, jak hodí na zem a ta se jakoby vaří. Nenahazuje to efect sacred shieldu, což je u zabírání věží neblo vlajek dostale imba sux, protože to 8-10 sekund nejde.
Jinak concecračka kombat nedává, a měla by. Další věc: ta plošná kravina od DK, jak hodí na zem a ta se jakoby vaří. Nenahazuje to efect sacred shieldu, což je u zabírání věží neblo vlajek dostale imba sux, protože to 8-10 sekund nejde.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users