- po wipu u KelThase se nedá vlízt do instance ... event pořád beží takže tma nejde vlízt
- po zabití KelThase - nepadá combat
Report ID | 5612 | Title | Tempest Keep |
Product | TBC | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #5612: Tempest Keep
Page 1 of 1
Replies (1 - 8)
#2 hartom
Posted 19 March 2011 - 09:46 PM
1-U kaela jsme wipnuli 2x a po 3. jsme ho dali a problém se vstupem do instance jsme neměli
2-Jednou nám zmizel po zabití fenixe ale jinak nepadl,vypadá to jak nějakou chybu ve scriptu když se zabije fenix dřív jak kael tak je combat.
Jen takovej dotaz,byly jste i ostatní bosse?
2-Jednou nám zmizel po zabití fenixe ale jinak nepadl,vypadá to jak nějakou chybu ve scriptu když se zabije fenix dřív jak kael tak je combat.
Jen takovej dotaz,byly jste i ostatní bosse?
#4 hartom
Posted 20 March 2011 - 08:34 AM
No,já se ptal proto,že Alar nás 2x vyplošnil jak dal druhou fázi i když byly všichni dole a Void zas každý 2s házel kouli no,někde jsem ale četl že od 3.x.x už jde kael sám,takže by to mělo bejt správně. Ještě jsme byly solarku a ta nám zmizela,vyvolala 2 priesty a už se neukázala :).
#5 Valynisa
Posted 20 March 2011 - 10:27 AM
Chooze, on 19 March 2011 - 08:47 PM, said:
- po wipu u KelThase se nedá vlízt do instance ... event pořád beží takže tma nejde vlízt
Nam se zase vcera stalo, ze jsme mohli dobihat do TK BEHEM encounteru s Kaelthasem, takze kdyz nekdo umrel mohl si v pohode dobehnout...
S tim combatem je to asi nahoda, nam vcera nezustal.
Jinak Voida a Alara jsme nebyli, ale zkouseli jsme Solarku, a ta je takova, no rekneme zblaznena. Damage dava, priesty a agenty vyvola, v pohode se vrati, akorat ji malicko nefunguje ten spell Wrath of the Astromancer, jak vas ma vyhodit do vzduchu a kdyz vcas neodbehnete tak vyhodi cely raid ^^, ale na 20% Void faze se zda byt v poradku, bolty casti, fear taky stihla.
#6 Chooze
Posted 20 March 2011 - 01:41 PM
S Alarem problémy neměli, první fáze v pohodě, musel sem tankovat s hunterem no a ve druhý wipe protože tankovi nastakoval hodněkrát molten armor a druhej tank nebyl k dispozici, když byl někdo na melee tak neplošnil.
U Woida je problém jen s orbama, ale do 80tky nic nedávaj, skoro samej rezist nebo imune, jeden z pěti orbů mi dá dmg...všichni by teda měli stát pod bossem a jen jeden se vybere kterej bude schytávat orby.
U Keltase je asi jedinej problém s Pyroblastem, nedává ho na tanka ale na náhodnýho člena raidu.
U Woida je problém jen s orbama, ale do 80tky nic nedávaj, skoro samej rezist nebo imune, jeden z pěti orbů mi dá dmg...všichni by teda měli stát pod bossem a jen jeden se vybere kterej bude schytávat orby.
U Keltase je asi jedinej problém s Pyroblastem, nedává ho na tanka ale na náhodnýho člena raidu.
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users