A Bubbling Cauldron
Po odevzdání questu The Source Revealed mám kliknout na kotlík, ze kterého jsou odměny. Bohužel kotlík nikde není..
Má být hned vedle npc, které quest končí.
http://static.wowhea...thumb/71444.jpg
Prosím spawnout kotlík a přiřadit mu quest dříve, než event skončí, děkuji.
Report ID | 5127 | Title | A Bubbling Cauldron |
Product | Dungeon Events | Status | Nové (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #5127: A Bubbling Cauldron
Page 1 of 1
Replies (1 - 7)
Bobina
Posted 11 February 2012 - 10:34 AM
Refresh:
Po splnění chainu The Source Revealed by měl mít každý možnost vzít quest A Bubbling Cauldron. Tento quest se ovšem nedá vzít, objekt Fragrant Cauldron, který ho má zadávat, není naspawnován (a podle Mytiqpedie mu ani není přiřazen quest). Našel by si letos někdo čas na opravu? Děkuji
PS: při letošním průzkumu mi tam chybí i Apothecary Staffron Lerent, který končí quest The Source Revealed. Podle Mystiqpedie je naspawnováno správně s respawnem 30 vteřin, já ho tam ale nikde nevidím.
Po splnění chainu The Source Revealed by měl mít každý možnost vzít quest A Bubbling Cauldron. Tento quest se ovšem nedá vzít, objekt Fragrant Cauldron, který ho má zadávat, není naspawnován (a podle Mytiqpedie mu ani není přiřazen quest). Našel by si letos někdo čas na opravu? Děkuji
PS: při letošním průzkumu mi tam chybí i Apothecary Staffron Lerent, který končí quest The Source Revealed. Podle Mystiqpedie je naspawnováno správně s respawnem 30 vteřin, já ho tam ale nikde nevidím.
Page 1 of 1
Fast Reply
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users