Dneska jsem byl SotA, vlezl jsem do demolisheru a co se nestalo, má postava zůstala na místě(i kamera) ale s demolisherem sem jel dále
,ale hlavně když jsem do něj vlezl podruhé jako bych do něj nalezl, ale poté sem se nemohl hnout prsotě nic dělat, vehicle bar se mi taky neotevřel abych vystoupil, nezbylo nic jineho než byt afk do konce bg a nebo leave bg
Report ID | 4549 | Title | Strand of the Ancients - Demolishers |
Product | PvP | Status | Opravené (Severity 4 - High) |
Page 1 of 1
Report ID #4549: Strand of the Ancients - Demolishers
Page 1 of 1
Replies (1 - 8)
#6 Invader_123
Posted 22 February 2011 - 09:46 PM
jen bych rád dodal (nikde jsem to tu nenašel), že v sota se dají bugovat tanky a děla - jedete ve stroji, ubývají vám hp, na 15-cti tisících vylezete, stroji se hp doplní (jakoby evadnul či co) a vy zas vesele naskočíte a hurá na další bránu, stejně tak zmíněná obranná děla..stroje se tak stávají nezničitelnými, což mnozí rádi využijí a obvykle je z toho velmi úspěšný rush
#8 Striker.
Posted 18 March 2011 - 03:30 PM
Pokud se vám nenahraje vehicle bar (toto se netýká ani zdaleka jen demolisherů) dejte /reload
Problém, který se vyskytuje i na offiku. Každopádně tam se sice nezobrazí vehicle bar, ale lze se volně pohybovat. Akorát jste bez spellů/abilitt a možnosti dismountu.
Problém, který se vyskytuje i na offiku. Každopádně tam se sice nezobrazí vehicle bar, ale lze se volně pohybovat. Akorát jste bez spellů/abilitt a možnosti dismountu.
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users