Righteous Vengeance je magic (holy) DoT, která naskakuje po kritu Crusader strike, Judgementu nebo Divine storm. Bug je v tom, že je možné na naskočení tohoto spellu dát Dodge/Parry - což by nemělo jít, když to je magic efekt, holy school.
Report ID | 4392 | Title | Righteous Vengeance |
Product | Paladin | Status | Nové (Severity 0 - None Assigned) |
Page 1 of 1
Report ID #4392: Righteous Vengeance
Page 1 of 1
Replies (1 - 7)
#2 Chooze
Posted 08 July 2011 - 11:10 AM
Abilita má určitou šanci na dodge/parry/hit/miss/crit a pokud už jednou kritneš, tak se znova šance na hit/miss nepočítá a rovnou to cíli nasolí dotku :)
Tj stejny jako u Sealu of Vengeance kdy se ti po každym uspěšnym melee hitu sešle bonusovej dmg. "This extra holy damage cannot miss, be dodged, or be parried. "
Tj stejny jako u Sealu of Vengeance kdy se ti po každym uspěšnym melee hitu sešle bonusovej dmg. "This extra holy damage cannot miss, be dodged, or be parried. "
#8 Asett
Posted 18 July 2012 - 11:33 PM
aktuální info je, že se mi s paladinem nepovedlo dodge/parry/hit/miss/crit (akorát mě to asi po 4 minutách přestalo bavit sledovat, protože se tam spouští milion jinejch věcí spammujících combat log). Nicméně s mágovym Frostbite se mi povedlo missnout a řekl bych, že to funguje na podobnym principu, takže tak :)
Page 1 of 1
Fast Reply
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users