zamerne vyuzivani bugu andela
[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/3175/wowscrnshot010911105935.jpg[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Report ID | 4385 | Title | PVP ve svete |
Product | PvP | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #4385: PVP ve svete
Page 1 of 1
Replies (1 - 9)
#2 Madmike
Posted 20 January 2011 - 07:09 AM
mne sa skor lubi ten resist na holy spell :)
(kto by nepochopil "It is not possible to resist Holy magic, giving it a slight advantage over other schools, but it does have a basic miss chance like all spells, offset by Hit rating. " )
ale inac parkrat som uz videl hordakov (alikov si nevsimam - nech to nevyznie, ze to robia iba hordaci, lebo fakt neviem) behat po Wintergraspe, Howling Fjorde a inych zonach s vypnutym PvP... nieze by mi to nejak vadilo, ja som PvEckar, ale pride mi to trosku cudne :)
(kto by nepochopil "It is not possible to resist Holy magic, giving it a slight advantage over other schools, but it does have a basic miss chance like all spells, offset by Hit rating. " )
ale inac parkrat som uz videl hordakov (alikov si nevsimam - nech to nevyznie, ze to robia iba hordaci, lebo fakt neviem) behat po Wintergraspe, Howling Fjorde a inych zonach s vypnutym PvP... nieze by mi to nejak vadilo, ja som PvEckar, ale pride mi to trosku cudne :)
#7 Ashal
Posted 28 April 2011 - 02:09 PM
Mr.Heaven, on 25 január 2011 - 02:06, said:
resisty jsou k tomu aby snizovali dmg, a nedavali nositeli % sanci na resist uplneho spelu, to se od TBC změnilo, nejsem si jisty, ze tohle je chyba, myslim ze to tak má být i kdyz je to prirozeny spell a druid ma na sobě packu, nic nemozneho.
ale packa nezvysuje holy resist :) (teda...nemela by xD)
a jinak resist snizuje jak prijimany dmg tak dava sanci na kompletni resist (jak bys chtel castecne resistnout treba counterspell to by me fakt zajimalo)
#8 Englor
Posted 28 April 2011 - 05:54 PM
Pletete jabka s hruškama,
existujou dva typy spellů - binary a non-binary
binary spells - buď zasáhnou úplně nebo vůbec (např. Frost Nova, Fear, Couterspell apod.), resistance snižuje šanci na zásah
non-binary spells - spelly který dělaj jen damage a resistance snižuje to dmg o určitý % (např. Fireball, Frostbolt, Incinerate atd.)
Heaven má pravdu v tom, že na TBC ce daly full-resistnout i non-binary spelly.
K tomu holy dmg:
There is no resistance stat for Holy, and as such no players nor NPCs can resist Holy spells.
takže bug
Kdyžtak WoWwiki
existujou dva typy spellů - binary a non-binary
binary spells - buď zasáhnou úplně nebo vůbec (např. Frost Nova, Fear, Couterspell apod.), resistance snižuje šanci na zásah
non-binary spells - spelly který dělaj jen damage a resistance snižuje to dmg o určitý % (např. Fireball, Frostbolt, Incinerate atd.)
Heaven má pravdu v tom, že na TBC ce daly full-resistnout i non-binary spelly.
K tomu holy dmg:
There is no resistance stat for Holy, and as such no players nor NPCs can resist Holy spells.
takže bug
Kdyžtak WoWwiki
This post has been edited by Englor: 28 April 2011 - 05:55 PM
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users