Achiev se po splnění kritérií nezíská.
Report ID | 3734 | Title | The Incredible Hulk (Dungeons and Raid) |
Product | Achievementy | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #3734: The Incredible Hulk (Dungeons and Raid)
Page 1 of 1
Replies (1 - 13)
#3 chemistr
Posted 14 February 2011 - 01:30 AM
No s Kryptikkem jsem se o tomhle achievu bavil. Momentálně nejde získat, jelikož Svala Hulka nezabije (i kdyby ho ale zabila, tak se achiev nezapočítá). Háček je totiž v tom, že k jeho zabití má dojít právě a jen pokud v době konce rituálu je Hulk s málo HP v tom ritálním kruhu. To bohužel nejde a musí se to opravit, aby šel achiev získat.
#4 mukos
Posted 14 February 2011 - 05:54 PM
Co já jsem dočetl z komentů, jestli teda můžu přinést něco této diskuzi, a od jiných známých z ofiku, tak se mi právě doneslo, že při tom rituálu vždy Svala někoho stáhne pod sebe a dělá mu nějaké nekalosti, spell, který kástí jednoduše někoho obětuje a právě touto abilitou pod sebe hodí Hulka a zabije ho, jelikož jsem se dozvěděl, že k splnění achievmentu je nažádoucí ukončit "event" zabitím 3 banshee při ritual of sword či co... :-) Vím, že to zní divně, ale má to něco do sebe nemyslíte?:)
#5 ipaul
Posted 14 February 2011 - 06:15 PM
ten rituál má vypadat tak, že jednou za čas připoutá Svala hráče pod sebe a ten se pak nemůže do zabití těch 3 banshee hýbat. Vypadá to tak, že z výšky na hráče pomalu padá sword a pokud se banshee nepodaří zabít dost rychle, uvězněný hráč umře (nebo minimálmě dostane obrouskou ránu, nevím přesně).
Achiev se dělá tak, že necháme banshee, a k hráči nastrčíme toho Scourge Hulka (ideálně polomrtvého). Meč padne na něj, tím ho zabije a achiev by měl být započítán...
tohle bylo ofi...
u nás se žádný meč nekoná a tím padem ani nejde žádného hulka zabít.
Achiev se dělá tak, že necháme banshee, a k hráči nastrčíme toho Scourge Hulka (ideálně polomrtvého). Meč padne na něj, tím ho zabije a achiev by měl být započítán...
tohle bylo ofi...
u nás se žádný meč nekoná a tím padem ani nejde žádného hulka zabít.
#7 Bonitko
Posted 15 February 2011 - 09:37 AM
No na normal ten ritual zabíjel, i když nepadal žádnej meč a i když se stihli zabít ty bansheeny tak Svala to dochannelovala a ten kdo v tom byl umřel. Pokud se zabila Svala dřív než to dochannelovala musel jít ten co byl v rituálu relog :). Na HC to po zabití těch bansheen hráče uvolní, jestli by to zabilo sem nezkoušel, ale asi ne z toho co tu píšete a hlavně by asi nedokázala ani pojmout toho hulka :)
#14 Jamik
Posted 08 July 2011 - 02:24 PM
Padajici mec vazne vyrobit neumim, nicmene je to nastavene tak, ze na konci ritualu to da Scourge Hulkovi v tom kruhu 10k dmg, pripadne hracum, co jsou v kruhu, da IK, takze je celkem vhodne Hulka nejdrive stahnout na 10k hp a mene. Pokud tam budete stat, zabije vas to take, ten dmg jsem vycetl nekde z komentu na wowheadu + videa.
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users