Časomíra běží, ale ještě větší problém než u předchozího, tady nejsou ani trigery, takže Q nelze vůbec splnit a se získáním achievementuby to podle mě stejně bylo jako v případě Bomb Away.
Report ID | 3722 | Title | Blade's Edge Bomberman |
Product | Quests | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Page 1 of 1
Report ID #3722: Blade's Edge Bomberman
Page 1 of 1
Replies (1 - 12)
#3 hartom
Posted 20 July 2011 - 11:33 PM
No u achievu se už pustí čas,ale problém je že bomby maj 2 min ress(Obletěl jsem všechny a u první jsem spamoval bombu a když se mi jí povedlo znova zničit měl jsem už jen 4s) a je jich 10 spawnutejch=nedá se to stihnout,nikde jsem nenašel jakej mají mít ress ale určitě menší,tipuju 30s-1min,případně tam má bejt víc bomb.
/edit: No asi tma má být víc bomb,viz.
/edit: No asi tma má být víc bomb,viz.
#5 hartom
Posted 21 July 2011 - 10:51 AM
No zajímalo by mě co na něm neběží,protože časomíra běží správně(narozdíl od jinejch achi),a jediný co tu Chemistr komentuje je to že ten Q nejde splnit takže jediný co tomu brání se mi zdá je funkčnost toho Q ale pokud jste to zkoušeli na testu přez nějakej autocomplete nebo tak...OK...
#7 hartom
Posted 21 July 2011 - 04:30 PM
No a zkoušel jsi to? Je možný že když se pustí čas tak achiev jde,samozřejmě může bejt buglý že to neuzná odevzdání nebo něco tak,ale prostě to vypadá tak že funguje,zkus ten Q schválně na devu vzít,splnit příkazem a odevzdat do času,myslím že je to otázka 5 min...
#11 Maci
Posted 03 January 2012 - 02:31 PM
cezeta, on 22 July 2011 - 06:26 AM, said:
spusteni casu je otazka dat klienta, kontrola a splneni achievu, to je vec jadra... ale tak ok... vyzkouseno, nejde.. spokojenej?
Obojí je věc jádra, timed eventy jsou taky součástí achievement criterií. Tady se splní typ timed eventu, ID questu, a tak se pošle packet na spuštění timeru. Aktuálně mám uděláno docela dost výzkumu na fungování právě achievementů s timed eventama, tak jak se opraví achievementy s tím spojené v Ulduaru, půjde nejspíš i toto.
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users