Zdravím
Dneska sem testoval FrostBite z magem Algwairem
Dostaly jsme se ktomu,že FrostBite má procovat podle popisu z FrostDmg a FrostSlow efektu
Ale tady to funguje asi takto: Procuje jen z FrostDmge ale z FrostSlow efektu ne !
Myslím si že to je jak do arén tak do 1v1 duelu hodně potřebný a hodí se to proto žádám o opravení.
Z podravem Roin
Report ID | 3404 | Title | Mage - FrostBite - Procnutí |
Product | Spelly | Status | Není bug (Severity 3 - Medium) |
Page 1 of 1
Report ID #3404: Mage - FrostBite - Procnutí
Page 1 of 1
Replies (1 - 2)
#2 Maci
Posted 05 November 2010 - 11:45 AM
Frostbite is a mage talent in the frost tree that gives your chill effects a 5% chance per rank to also freeze your target for 5 seconds, up to a maximum of 15% at rank 3. Mage spells that have chill components include Frostbolt, Cone of Cold, Frost Armor and Ice Armor, and Blizzard if talented with Improved Blizzard.
1) Kde tam vidis neco o dmgi? (on z dmge vubec procovat nema)
2) Udelal jsem takovej rychlej test na ostrym a z Ice Armoru mi to procovalo uplne normalne, dokonce jsem to zmeril kolem 15%. Cone of Cold i Frostbolt mi vychazely hur, takze tam by to chtelo urcite nejak otestovat, kazdopadne mi to ale z nich proclo. Mozna by nebylo od veci juknout na to, jestli se neaplikuje ten slow (tudiz i frosbite) efekt driv, jak dmg, protoze pak by bylo i mozny, ze clovek da frostbolt, procne frosbite, frostbolt da dmg, frosbite se zrusi (i kdyz stejne asi by se pri tomdle mela zobrazit aspon minimalni animacka).
3) a z Imp. Blizzardu vim, ze to funguje urco taky, pac ten frostbite sem dostal takhle parkrat v arene
Page 1 of 1
0 User(s) are reading this issue
0 Guests and 0 Anonymous Users