Mam na sebe BOM: zaladne dps 46
hodim si Crusa, dps sa zvysi na 76
REsealnem Crusa ALEBO nahodim nanovo BOM/BOW, dps padne na 54 pripadne pri bowe trosku menej - podla mna OK, take DPS ma byt (dalej sa neznizuje vplyvom nicoho a ani nezvysuje)
Ked ale Crusa odkliknem (zrusim), DPS padne na 33 (s BOMom)... rebuffnem BOM alebo BOW a dps ide do normalnych 46dps
Takisto sa dps znizi na 33, ked resealnem inym spellom, judgnem...
Ked vsak Judgnem crusa (dps padne na 33) a nahodim noveho Crusa, dps opat stupne na 76 , dam BOM/BOW a vsetko ide do normalu (54 dps)
Takze problem: prve Sealnutie Crusa a jeho zrusenie, kde sa akoby na AP aplikoval stale nejaky ten minus
# The Seal works like this:
* It increases Attack Speed by 40% (40% more swings in the same time).
* It decreases DPS by 40% (just taking away the DPS increase from the Attack Speed change).
* It adds some Attack Power, so in the end, you will do more damage with this Seal, than with no Seal at all.
# It is nearly useless, but not completely.
Nearly prave preto, lebo sa to pekne pouziva pri Chance on Hit abilitach wepu pripadne rusenim castu.
Tymto padom je Crus brutalny (minimalne na expenie) a zaroven poskodzuje palachov, ktory Judgnu crusadera, kedze DPS padne (v mojom pripade dost viditelne). Navyse dava omnoho viac dmgu z (1st sealu) obycajneho sealu ako Judged Crus + Seal of Command, co je samozrejme hovadina na mraky. Kedze som low lvl, neviem testnut na inych buffoch, ale toto je podla mna skratka kruty bug.
Ja som vedel, preco idem expit palu... (vazne nahodicka :) )
This post has been edited by Madmike: 18 October 2010 - 11:24 AM