Spellsteal by neměl mágovi přepisovat buffy, které mají delší trvání jak 2 minuty (max limit spellstealu). Tj. když mám na sobě Arcane intellect a ukradnu ho dalšímu mágovi, měl by mu zmizet, ale mě by měl zůstat pořád můj. Tady se to přepisuje :)
Report ID | 2670 | Title | Mage - Spellsteal |
Product | Spelly | Status | Opravené (Severity 3 - Medium) |
Page 1 of 1
Report ID #2670: Mage - Spellsteal
Page 1 of 1
Replies (1 - 10)
#5 Spliter
Posted 22 November 2011 - 06:26 PM
Testováno na DEVu:
-> Testoval jsem v BT na Councilu, a Dampen magic od mága se s mým nepřepsal a trval dvě minuty, jak má.
-> Testováno v duelu dvou mágů:
Mág č.1 nahodil Arcane Intellect (Rank6)
Mág č.2 nahodil Arcane Intellect (Rank5)
Mág č.1 Spellstealnul mágovi č.2 AI (Rank5) a jeho AI se mu přepsal z ranku6 na rank5, s trváním dvou minut.
Závěr:
V PVE funkční, v PVP nefunkční.
-> Testoval jsem v BT na Councilu, a Dampen magic od mága se s mým nepřepsal a trval dvě minuty, jak má.
-> Testováno v duelu dvou mágů:
Mág č.1 nahodil Arcane Intellect (Rank6)
Mág č.2 nahodil Arcane Intellect (Rank5)
Mág č.1 Spellstealnul mágovi č.2 AI (Rank5) a jeho AI se mu přepsal z ranku6 na rank5, s trváním dvou minut.
Závěr:
V PVE funkční, v PVP nefunkční.
#10 StandaG
Posted 01 December 2011 - 01:44 PM
Updating severity to: 3 - Medium
Tak v repu je na devu nahrana oprava, necham otestovat. Bojim, ale ze se bude jedna pouze o zachovani stejneho ranku toho spellu, nizsi nebo vyssi rank bude stale prepisovat (zpusobeno rozdilnymi ID spelly, zkusim se na to jeste podivat, ale radeji budu resit dalsi spelly).
Tak v repu je na devu nahrana oprava, necham otestovat. Bojim, ale ze se bude jedna pouze o zachovani stejneho ranku toho spellu, nizsi nebo vyssi rank bude stale prepisovat (zpusobeno rozdilnymi ID spelly, zkusim se na to jeste podivat, ale radeji budu resit dalsi spelly).
Page 1 of 1
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users