Zdravim, vsimol som si, ze tu hra vela ludi, ktory hraju aj na offiku. Neviete mi prosim poradit na ktorych serveroch je najvacsia Sk/Cz komunita ? Pripadne aky server by ste doporucili ? Ked to tu na fore uz bolo rozoberane, poprosil by som link na temu :D
Page 1 of 1
Kde je najvacsia WoW komunita ?
Posted 12 January 2010 - 08:13 PM
Whisper, on 12 January 2010 - 08:09 PM, said:
Zdravim, vsimol som si, ze tu hra vela ludi, ktory hraju aj na offiku. Neviete mi prosim poradit na ktorych serveroch je najvacsia Sk/Cz komunita ? Pripadne aky server by ste doporucili ? Ked to tu na fore uz bolo rozoberane, poprosil by som link na temu :D
co se offi tyce tak DrakThul
Posted 12 January 2010 - 08:14 PM
No jelikož se ptáš na foru jednoho z nich pochybuju že ti tu někdo bdue doporučovat jiný moc.
Vělkých CZ serverů je více, asi 4. Jejich servery jsou kolem 1300-1800 lidí cca. Komunita je velká tady díky tomu že tu nemáme jen WoW taky. Na tohle odpověď neni. Musíš si vybrat ten který ti nejvíc vyhovuje ...
Vělkých CZ serverů je více, asi 4. Jejich servery jsou kolem 1300-1800 lidí cca. Komunita je velká tady díky tomu že tu nemáme jen WoW taky. Na tohle odpověď neni. Musíš si vybrat ten který ti nejvíc vyhovuje ...
Posted 12 January 2010 - 08:15 PM
Opravdu si myslíš, že se tady bude propagovat jiná komunita než ta naše mystiq? :D
Posted 12 January 2010 - 08:33 PM
aha sry, no nejvíc je na Drak'thulu, hodně lidí z mystiqu bylo i na Magtheridonu a Sylvanasu co jsem koukal. Ale DT je znám tím že je na něm i chat česky, od dob co se tam prodávaj i škodovky na kanálech je to už takový Ofik pro CZ / SK
Posted 12 January 2010 - 09:41 PM
asi tak...chces demenci - di na DT
chces trochu lepsi situaci - di na Burning Blade tam je dost cechu ale co si tak vsimam nekteri lidi tam cechy moc nemusi
a pak treba Thunderhorn ale tam nevim jak to vypada
chces trochu lepsi situaci - di na Burning Blade tam je dost cechu ale co si tak vsimam nekteri lidi tam cechy moc nemusi
a pak treba Thunderhorn ale tam nevim jak to vypada
#9 Guest_Whisper_*
Posted 12 January 2010 - 09:47 PM
Pytal som sa na ten offik, hraval som na Tranzery a jednu lvl70 a lvl60 som si spravil aj tu na Mystiqu. Teraz som sa rozhodol po 2 rokoch k WoW vratit a skusit pre zmenu offik, preto som sa pytal na tu Cz/Sk komunitu. Moja anglictina sice nieje najhorsia, ale predsa je pohodlnejsie pouzivat rodnu slovencinu, pripadne cestinu.
O Drak'thule som rozmyslal, ale pocul som, ze je tam aj par problemovych ludi.
Inak dakujem za rady.
O Drak'thule som rozmyslal, ale pocul som, ze je tam aj par problemovych ludi.
Inak dakujem za rady.
Posted 12 January 2010 - 09:54 PM
to ze je na DT demence je svym zpusobem pravda , taky kde neni kdyz tam sou cesi ze ... jde o to ze jim jen rozumis jinak to mas vsude stejny... na DT sem hral rok nasel sem si guildu kde hrali lidi 25+ a uplne v poho parta na to ze mi bylo 17 sem si s nema dobre rozumel ...
Page 1 of 1
Help