Mystiq.org - forum: Muzika na profil na forum - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Muzika na profil na forum jak na to ?

#1 User is offline   Zulldruid 

• Group: VIP

Posted 09 January 2010 - 10:48 PM

HM mohl by mi prosim nekdo napsat malinkatej navod jak si dam muziku do Hudebniho koutku na profilu tady na forku ? :)

nak sem to nevykoumal ... dělal sem si playlist na Mixpod.com ... maj to tam vsichni...

ale kdyz tam skopcim ten URL cod tak mi to napise ze vkladam prilis mnoho dat ...

co tam mam jineho hodit aby to jelo ???

dík

This post has been edited by Zulldruid: 09 January 2010 - 10:49 PM

0

#2 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 09 January 2010 - 11:09 PM

jenom ten kod musis nakopcit ty cisla,reita to sem nekam daval,dam ti sem odkaz az to najdu
/edit:nemuzu to najit,ale proste jen ciselnej kod,myslim ze je to z adresy,ja mam treba 38260532
0

#3 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 January 2010 - 11:30 PM

View Posthartom, on 09 January 2010 - 11:09 PM, said:

jenom ten kod musis nakopcit ty cisla,reita to sem nekam daval,dam ti sem odkaz az to najdu
/edit:nemuzu to najit,ale proste jen ciselnej kod,myslim ze je to z adresy,ja mam treba 38260532

jo mam to .. GJ .. Dik moc ;)

LOCK pls
0

#4 User is offline   Reaver 

Posted 10 January 2010 - 02:36 AM

Ja s dovolenim (treba i bez nej, neni-li libo) ukradnu topic a zeptam se na problem jenz mi nenecha spat. Je mozne, a pripadne tedy jak, ovladat hlasitost prehravace v profilu? Ne ze by to rvalo jak zenska pri porodu, ale preci jenom to narusuje citlive nastavenou rovnovahu meho zvukoveho systemu

A jeste nez nekdo poznamena vychytavku Visty umoznujici nastavit pro kazdou aplikaci jinou hlasitost, doplnim, ze si jsem teto skutecnosti vedom
0

#5 User is offline   Vexom 

• Group: Registrovaný člen

Posted 10 January 2010 - 03:50 AM

Pokud vím, jde to nastavit jen v nastavení playlistu. A to musíš být "admin" toho playlistu.
0

#6 User is offline   Reaver 

Posted 10 January 2010 - 04:20 AM

To je sice fajn, lec jak jiz jsi poznamenal, tato metoda lze pouzit pouze pro svuj profil, coz misto reseni problemu novy problem vytvari. Nyni je treba zvaziti, zda-li nastaviti uroven hlasitosti mne vyhovujici a ochudit tak pripadne navstevniky profilu meho o moznost vychutnat si pisnicky tam prehravane v intenzite jimi preferovane, ci obetovati-li se mam a navstevnikum svym plne standardni volume doprat.

Zapeklite dilema toto jest...
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist