Výzkum o Online hrách pěkně prosím smutně koukám kuk sem :)
Posted 03 December 2009 - 04:52 PM
odeslano :) zajimave otazky, ikdyz byc rekl, ze jsou to otazky mirene proti hracum a ten dotaznik je podan vcelku ne zrovna nestrannym zpusobem, takze bych doporucoval tvemu kamaradovi vytvorit otazky, ktere nebudou timto zpusobem "utocne", ale spise neutralni ...
Posted 04 December 2009 - 02:15 AM
Radix, on 03 December 2009 - 08:30 AM, said:
tak jo mas to tam, akorat tusim ze ty nejvetsi zavislaci u kterejch by byly ty vysledky zajimavy budou bud lhat a nebo to radsi neodeslou :)
u tech nejvetsich zavislaku jsou ty vysledky prave jasny =)...ikdyz neco uz tam bylo fakt prehanny..joo sice travim u wowka hafec casu ale ze bych dal prednost wowku pred kamosema to se mi teda jeste nestalo to musi bejt ten clovek uz sakra extrem...ikdyz znam takovy ale prece bych tu Ashala nemohl jmenovat =)
Posted 04 December 2009 - 02:40 AM
Vyplněno, nechť to vědě slouží :)
chvílema jsem měl co dělat abych vyplnil pravdu, když jsem si uvědomil, kolik to je času a jak to člověka ovlivňuje
chvílema jsem měl co dělat abych vyplnil pravdu, když jsem si uvědomil, kolik to je času a jak to člověka ovlivňuje
Posted 04 December 2009 - 04:31 PM
Tak sem to vyplnil. Doufám že z mýho socio-psychopatickýho profilu nikomu nehrábne xD
Posted 05 December 2009 - 03:46 AM
Blazek, on 04 December 2009 - 02:15 AM, said:
u tech nejvetsich zavislaku jsou ty vysledky prave jasny =)...ikdyz neco uz tam bylo fakt prehanny..joo sice travim u wowka hafec casu ale ze bych dal prednost wowku pred kamosema to se mi teda jeste nestalo to musi bejt ten clovek uz sakra extrem...ikdyz znam takovy ale prece bych tu Ashala nemohl jmenovat =)
uff jeste ze si mne nejmenoval...btw: vyplneno
Posted 05 December 2009 - 07:49 PM
Vyplněno. Otázky typu: Když jseš offline, přemýšlíš, kdy budeš online a co budeš dělat, mi přišly, jak kdyby mi někdo koukal do mozku... :) Aspoň občas.
Posted 06 December 2009 - 01:59 AM
vyplněno.. některé otázky jsou k zamyšlení, ale zas tak špatně na tom nejsem :-D teda pokud zž není pozdě :-)
This post has been edited by Peswanka: 06 December 2009 - 02:02 AM
Posted 06 December 2009 - 03:48 PM
děkuju za nově vyplněné dotazníky :) "uzávěrka" by měla být dneska o půlnoci tak kdo nevyplnil, šup šup :) Komu by se něchtělo být pokusný králik :)
Výsledky dám, jen je bude mít :)
Výsledky dám, jen je bude mít :)
Posted 06 December 2009 - 04:25 PM
:) kolika lidem už mystiq fórum pomohlo od propadnutí? potřebuju napsat slohovku - výklad na jakýkoliv umělecký směr od romantismu dál, vůbec se mi do toho nechce :) kdopak mi to udělá?
Help