Warn na ně! :D Ale tak se taky přidám...
Paeris, on 03 December 2009 - 08:32 AM, said:
Co se mého shamana týká: Jedinej otravnej problém je overcharge a druhý lightning bolt co dělá threat ikdyž by neměl. Ale tam je jednoduchý aggro wipe pomocí reinkarnace. Přímo ideální věc pokud se na člověku naspoří hodně debuffů nebo dojde mana- za dva talenty mam po smrti 40 procent many.
Takže když náhodou přeagruju tak je to stejně v okamžiku kdy je pro mě umřít výhodné.
Je sice moc hezký, že za shamana chcípneš a je ti to celkme fuk, ale už tě nenapadne, že tím můžes zabít třeba shadow priesta, který je třeba taky s threatem trochu nad tankem, ale né tolik, aby přebral, jelikož se to na něj rozeběhne po tom, co ty umřeš... Ty jseš ten, kdo pořád prosazuje, aby bossové nešli tauntovat a přetáhnutí kohokoliv může způsobit wipe...chtěl bych tě vidět třeba na Lurkerovi...tam přetáhneš, on se začne točit zrovna když bude otočený k tobě a né k tankovi a způsobíš wipe jen proto, že nemáš jednoduchý addon. To samé u Hydrose, kdy ho přetáhneš ve chvíli, kdy se má přebíhat, tak to může způsobit značné problémy.
A těch problémů mě napadá spousta. U Alara v 2. fázi, kdy ho přetáhneš, tak začne plošnit, když přetáhneš ty malé addy, tak nalítnou na tebe a odpálí půlku raidu, to samé Morogrim, tam přetáhne a půlce raidu dá cleavu -> wipe. Prostě můžeš si říkat jak chceš, že addony nejsou potřeba. Ano, nejsou. Když ho nemá jeden člověk, který si na to fakt dává pozor, tak se to moná ještě dá, ale ve chvíli, kdy by neměl threat meter nikdo, tak se ten raid změní na chaos. Protoe vdycky se najde aspoň jeden člověk, který to neodhadne a co pak, že?
Rozumím tomu, že jsou asi zbytečné addony na uprávu buffů, raidu (který si lze vytáhnout i normálně), dmge meter a prostě addony, bez kterých se dá obejít, ale speciálně threat meter je ten nejdůleitější. A co se týče addonů, které upravují interface nebo např. chat, tak proti těm už nemůžeš vůbec nic mít. Ty nijak hru nezlehčují a ne každý si umí sám upravit interface podle sebe. A věci jako atlas, tak tam trávím poměrně dost času. Je to pro mě jednoduší, než brouzdat na wowheadu a taky mi to nepřijde jako věc, která by ti nějak výrazně zjednodušovala hru, protože stejné informace najdeš právě třeba na wowheadu apod.