Mystiq.org - forum: Pěkná blondýna .) - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Pěkná blondýna .)

#1 User is offline   rAst 

• Group: Registrovaný člen

Posted 24 November 2009 - 09:36 AM

Tak jeližok teď mám Vaši pozornost, nadrženci, tak bych chtěl učinnit prohlášení:

Mnoho těch, co tu hraje dnes si při pohlédnutí na můj nick řekne, že jsem další z těch klaunů, co chce pozornost. Ale jsou tu i ti, kterým se pohledem na můj nick dělá nevolno. Avšak mě jde o to Vás informovat, že má kariéra Lineage 2 zkončila (pul roku), a už nikdy nebudu hrát. A od nejmenovaného zrdoje bladexe jsem slyšel, že tu běhaj moje impostery a kage bunshiny, hrající si na velkého p. Bugera, kteří neustojí za SRko ani 1v1. Tím jsem chtěl vlastně říct, že kdokoli nesoucí nick začínající na rAst (popř. rAstor), je fake. Na DE už jsem zahlídl běhati rAastora, který mi do oči tvrdil, že je to on a jen on ("Kdo jsem pak já", řekl si rAst). Prožil jsem hodně dobrých chvíli zde i jinde, a dobré, že známosti zůstavají napořád, mám nové kamarády z tohoto, i z jiných serverů, které jsem si účelově chtěl získat. To bude asi vše, nazdar bazar.

This post has been edited by rAst: 24 November 2009 - 10:13 AM

0

#2 User is offline   Kecup. 

Posted 24 November 2009 - 05:26 PM

View PostrAst, on 24 November 2009 - 09:36 AM, said:

Tak jeližok teď mám Vaši pozornost, nadrženci, tak bych chtěl učinnit prohlášení:

Mnoho těch, co tu hraje dnes si při pohlédnutí na můj nick řekne, že jsem další z těch klaunů, co chce pozornost. Ale jsou tu i ti, kterým se pohledem na můj nick dělá nevolno. Avšak mě jde o to Vás informovat, že má kariéra Lineage 2 zkončila (pul roku), a už nikdy nebudu hrát. A od nejmenovaného zrdoje bladexe jsem slyšel, že tu běhaj moje impostery a kage bunshiny, hrající si na velkého p. Bugera, kteří neustojí za SRko ani 1v1. Tím jsem chtěl vlastně říct, že kdokoli nesoucí nick začínající na rAst (popř. rAstor), je fake. Na DE už jsem zahlídl běhati rAastora, který mi do oči tvrdil, že je to on a jen on ("Kdo jsem pak já", řekl si rAst). Prožil jsem hodně dobrých chvíli zde i jinde, a dobré, že známosti zůstavají napořád, mám nové kamarády z tohoto, i z jiných serverů, které jsem si účelově chtěl získat. To bude asi vše, nazdar bazar.

vsak tj proste DN...
0

#3 User is offline   aaaa 

Posted 24 November 2009 - 05:53 PM

a ty si myslis ze pred teou nikdo na svete nebyl rAstor ??? ... dmnt ses :)
0

#4 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 24 November 2009 - 07:01 PM

Jak dokážeš, že ty ten pravý jsi?
0

#5 User is offline   rAst 

Posted 25 November 2009 - 11:18 AM

View Postrewew, on 24 November 2009 - 07:01 PM, said:

Jak dokážeš, že ty ten pravý jsi?

Jaký pravý? xD

Já jsem jediný pravý, levý i centrální. Ten, který začal hrát na DN před 2 lety v létě, zformuloval klan piggies, a dostal ban za to, že admin nemohl přijít na to, co jsem to použival za bug. Btw., nemusím se nikomu doprošovat, že jsem opravdový, věřte si čemu chcete. Zkrátka, opravdový rAstor zkončil, a když uvidíte jeho nick (rAstor, rAst) běhat někde v L2 světě, vězte, že je to jen imposter.
0

#6 User is offline   rAst 

Posted 25 November 2009 - 11:22 AM

View Postaaaa, on 24 November 2009 - 05:53 PM, said:

a ty si myslis ze pred teou nikdo na svete nebyl rAstor ??? ... dmnt ses :D

Samozdřejmě mezi 6,5 miliardami lidí se najde mnoho lidí, kteří mají nick Rastor, Rastor má i svůj význam. Ale neviděl jsem na české Lineage scéně nikoho s takovým nickem, takže abych ti odpověděl na tvou infantilně trivialní otázku, ano jsem jediný v ČR s tímto nickem, a zbytek jsou imposteři.
0

#7 User is offline   Prasopes 

Posted 25 November 2009 - 11:29 AM

http://www.maniacworld.com/stupid-people.jpg

...
0

#8 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 25 November 2009 - 05:44 PM

View PostPrasopes, on 25 November 2009 - 11:29 AM, said:

http://www.maniacworld.com/stupid-people.jpg

...

+1
a nehraj si na infantilně triviálního impostera!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist