Mystiq.org - forum: Neexistující monitor - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Neexistující monitor

#1 User is offline   Qirti 

• Group: VIP

Posted 18 November 2009 - 08:22 PM

Čau,

takže mám takovej menší problém. Mám operační systém W7 a po každým startu mi systém najde 2 monitory, i když mám jenom jeden. Sice to jen taková maličkost, ale po nějaký době mě to začíná srát, po každým startu/restartu nastavovat ty monitory. Zkoušel sem už update ovladačů na gk, na monitor a pořád nic. Neměl někdo stejnej problém, popř. neví jak ho vyřešit ?
0

#2 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 18 November 2009 - 08:58 PM

ja vim ze my to delali na w7 betě catalysty protože mam na noťasu ještě hdmi výstup a nepoznali jestli je zapojenej nebo ne tak ho ukazovali furt,ale problem sem s tim nemel,zadny nastaveni my to nerozhazovalo
0

#3 User is offline   Neom 

Posted 18 November 2009 - 08:59 PM

sice nemám W7 ale v XP sem se toho zbavil tak že jsem dal: pravým na tento počítač->spravovat->spravce zarizeni->monitory->a ten neexistujici sem dal zakazat :D zkus mozna to takhle pujde
0

#4 User is offline   Reitak 

• Honored member

Posted 18 November 2009 - 09:35 PM

View PostQirti, on 18 November 2009 - 08:22 PM, said:

Čau,

takže mám takovej menší problém. Mám operační systém W7 a po každým startu mi systém najde 2 monitory, i když mám jenom jeden. Sice to jen taková maličkost, ale po nějaký době mě to začíná srát, po každým startu/restartu nastavovat ty monitory. Zkoušel sem už update ovladačů na gk, na monitor a pořád nic. Neměl někdo stejnej problém, popř. neví jak ho vyřešit ?

to ja po kazdom starte musim nastavovat rozlisenie oboch lcd. Aj ked mam primarny nastaveny na 1680px a sekundarny na 1280, tak mi primarny ukazuje 800*600 a sekundarny 640*480, tak musim do device manager a tam kliknut na scan for new hardware changes, tym sa to nejak resetne a mam rozlisenie v poriadku. toto musim robit pri kazdom starte win, alebo ak spustim hru, ktora nepodporuje tak velke rozlisenie, ze mi prehodi rozlisko, tak sa uz nevrati spat, tak opat musim dat scan, aby sa to resetlo.
0

#5 User is offline   Janyt 

Posted 19 November 2009 - 08:48 AM

na to si reitaku udelej nejaky makro :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist