Zdravíčko. Předem se omlouvám za dementní topic, ale už mi nějak tečou nervy :) Asi fakt neumím hledat, nebo jsem takový ocas, ale ať dělám co dělám, nemůžu za boha najít žádný addon na zkrášlení chatovacího okénka. Ne že bych si nevystačil s klasickýma blizz nastaveníma, ale pro můj nový interface by se hodilo něco šmrncovnějšího, bohužel se mi však nepovedlo nic takového najít, nebo už to byla wotlk verze. Tak bych chtěl poprosit komunitu, zda by někdo nevlastnil, či alespoň nevěděl o podobném addonu a byl by mi schopný poslat funkční link :D Děkuji mockráte.
Page 1 of 1
Chat artwork addon Hledám...
Posted 12 November 2009 - 07:35 PM
inu...jestli ti de o whispy...tak WIM (Wow Instant Messanger) a jestli o chat...tak par nastaveni mas tusim i v ChatModu
Posted 12 November 2009 - 07:41 PM
Maník, on 12 November 2009 - 07:35 PM, said:
inu...jestli ti de o whispy...tak WIM (Wow Instant Messanger) a jestli o chat...tak par nastaveni mas tusim i v ChatModu
co se chatmodu týče, vím že to dělávalo bordel s linkama na itemy (opravte mne jestli se mýlím). jinak mi de obecně o vzhled chat okýnka, whisper managery nepotřebuju :) jinak sem teď konečně našel nějaký Prat, tak to zkusím, třeba to bude ončo :D
Posted 12 November 2009 - 08:24 PM
prat ti odstrani tlacitka,muzes posouvat v chatu koleckem atd...
Posted 12 November 2009 - 09:22 PM
no tak prat je sice hezká věc, ale to k čemu to potřebuju mi pořád nějak nesplňuje :D takže pořád nikdo nemá žádný nápad? asi si budu muset sehnat knížku LUA pro začátečníky :)
Page 1 of 1
Help