zdravím, pomohl by někdo? Píšu, píšu a najednou sem asi zmáčkl nějakou kombinaci kláves (v oblasti pravýho Shiftu a Enter tlačítka) - výsledkem bylo, že najednou se na obrazovku začly sami vypisovat znaky - v tomto případě písmeno " r ". Šok, nešlo to zastavit, zkoušel sem i restart, nepomohlo. Tak sem to zkoušel nějak proklikat a dostal sem se do fáze, že sem to aspoň kombinací kláves " - " a " ú " zastavil. Jenže problém přetrval... zmáčknu li písmeno " K " - tak se neustále vypisuje písmeno " r " (pomocí pomlčky a ú to zle zastavit), pokud písmeno " L " tak kurzor neustále skáče o řádek níž, jako kdybych neustále držel Enter... podobná sílenost se vyskytuje u kláves "K, L, W, Z, Y..."
jo plus ještě - pokud zmáčknu některou z těhlech kláves, tak se na obrazovku nejřív vypíše
\úl*kz
následuje nakonečný psaní písmene r.
Neví někdo? prosím prosím?
Page 1 of 1
Zásek klávesnice
Posted 16 November 2009 - 11:33 PM
Bože.. problém se vyřešil sám, nepočítaje, že ve v BIOSu počítač řval při stisknutí témř libovolný klávesy s vyjímkou W E R K L ú, krom toho mi furt svítilo světýlko hlásající zapnutej Bluetooth, po jeho "vypnutí/zhasnutí" se vše vrátilo do normálu... Ač nevim, co se stalo a jak se to vrátilo do normálu, tak to tam zase je, nicméně, kdyby někdo pls věděl co to je, tak bych moc vděčnej... do budoucna
Posted 17 November 2009 - 08:20 PM
Hej Mako :) Přesně tu mám :) Ale tehdy stála asi 5x víc..je to veterán a pořád funkční..doporučuju..fachčí už snad sedmým rokem :)
Teď jsem si všiml, že to není ona..nemám tam ty tři kulatý tlačítka..takže mám ještě starší typ :)
Teď jsem si všiml, že to není ona..nemám tam ty tři kulatý tlačítka..takže mám ještě starší typ :)
Posted 19 November 2009 - 09:39 AM
zkus jinou klabosnici, me delala podobnej problem klavesnice pred lety, ale to jsem do ni nalil neco tekutyho :)
Posted 19 November 2009 - 06:55 PM
u notebooku trochu problém http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/usd.gif
Page 1 of 1
Help